hutten catering
12 december 2025

Hutten en Taleninstituut Regina Coeli verlengen samenwerking van bijna 30 jaar

Rubrieken

Hutten en Taleninstituut Regina Coeli verlengen hun langdurige samenwerking met nog eens drie jaar. Al bijna drie decennia verzorgt Hutten op alle eetmomenten van de dag het eten en drinken bij het gerenommeerde taleninstituut in Vught, in de volksmond bekend als de Nonnen van Vught. De nieuwe overeenkomst bevestigt de hechte band waarin kwaliteit, gastvrijheid, duurzaamheid en vitaliteit centraal staan.

Regina Coeli biedt intensieve, persoonlijke taaltrainingen in een omgeving die rust, aandacht en kwaliteit uitstraalt. Diezelfde hoge standaard geldt voor de maaltijden en hospitality op locatie. ‘Wij willen onze gasten in alles faciliteren. Ons eten moet de leerervaring versterken’, vertelt Erika Verlouw, Office & Facility Manager bij Regina Coeli. ‘Gezond, vers en passend bij onze internationale gasten. Hutten helpt ons daar al jaren in mee te bewegen.’ Ton Leemans, General Manager Horeca & Partycatering bij Hutten kijkt met trots naar het team dat dagelijks op dit hoge niveau presteert. ‘Werken voor Regina Coeli is echt de Champions League’, zegt hij. ‘Het team hier doet het fantastisch. We zijn blij dat we dit mooie partnership voortzetten.’

Een partnerschap dat steeds sterker wordt

De geschiedenis van de samenwerking gaat terug tot de tijd dat Hutten net startte met bedrijfscatering. Regina Coeli was de tweede locatie. In het begin kwamen de maaltijden voor het taleninstituut uit de ambachtelijke keuken van het Hutten Culinair Centrum in Veghel. Jan Harberink, Service Manager bij Regina Coeli: ‘We zijn erg servicegericht en vragen onze gasten altijd naar hun dieetwensen. We kregen echter op den duur zoveel individuele wensen door, dat een vast menu niet meer aansloot. A la carte past beter bij onze gasten. In 2010 bouwden we een eigen keuken. Daar wordt vers gekookt en kunnen we maximaal inspelen op de wensen van onze gasten. Er is vrijwel niets waar we geen oplossing voor vinden, behalve koosjer, daarvoor schakelen we met een betrouwbare externe partner.’

Vitaliteit en duurzaamheid

De gasten van Regina Coeli komen uit verschillende landen, met uiteenlopende eetwensen. ‘Onze klantenkring is voor zo’n 40% internationaal’, legt Erika Verlouw uit. ‘Daar zijn we door de loop van de tijd ook steeds meer op gaan inspelen. Zo eten Italianen graag iets warms bij de lunch. Waar we ook in voorop lopen is de aandacht voor vitaliteit en gezondheid. De afgelopen jaren zijn meerdere vernieuwingen doorgevoerd: minder vlees, meer vegetarische keuzes, bewuste portiegroottes, gezondere opties en een scherp oog voor duurzaamheid. We zijn bijvoorbeeld overgestapt van flessenwater naar gekoeld kraanwater. Dat scheelt enorm in glasafval. En we verkleinden de schalen op het buffet, waardoor we minder verspillen.’

Binnen het instituut wordt bewust ruimte gegeven aan medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt en aan stagiairs. ‘We vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen’, zegt Erika Verlouw. ‘Hutten ondersteunt dat én sluit er naadloos op aan. Zo hebben we hier ook een Sign Language Coffee Bar. We werken daarin echt samen.’