RECTIFICATIE: Datum BeachBrancheBarbecue 9 juli

04-05-2018 - #BBBQ18 - Het is al jaren het ultieme feestje voor eventprofessionals en opdrachtgevers: de BeachBrancheBarbecue. Agenda's worden al ruim van te voren geblokt, collega's plannen hun vakantie later en opdrachten worden gecanceld, want de #BBBQ18 is ook dit jaar weer hét uitje voor de branche zelf. Maar toen was daar opeens dat enorme internationale event, waardoor we de datum moeten verschuiven...

Waar we in het EventBranche Magazine nog communiceerden dat het maandag 2 juli zou worden, vindt de #BBBQ18 plaats op maandag 9 juli 2018. 'Dat kon niet anders, want de Volvo Ocean Race heeft haar laatste stop in Den Haag/Scheveningen en in verband met op- en afbouw willen we het zekere voor het onzekere nemen en hebben we samen met Strandclub WIJ gekozen voor 9 juli', aldus Robin van Leeuwen van EventBranche.nl.

Met de zomerse temperaturen van dit weekend kijken wij van EventBranche al rijkhalzend uit naar het spektakel dat dit jaar op 9 juli bij strandclub WIJ te Scheveningen plaats gaat vinden. Let op, want vanaf volgende week kan er officieel worden ingeschreven. Wil je precies weten hoe, wat en wanneer? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief dan word je de komende weken van alle zaken rondom de #BBBQ18 op de hoogte gehouden;  meld je hier aan voor de nieuwsbrief.  


Nog nooit op de BeachBranchBarbecue geweest? 5 redenen waaorm je hier bij moet zijn:


1.  Record! Dit jaar gaan wij weer voor het 'grootste branchefeest op het strand'. Tijdens dit ultieme relatie evenement van EventBranche.nl waren vorig jaar 700 eventprofessionals aanwezig. Vestig samen met ons dit record en meld je aan met een team vol collega's, relaties of opdrachtgevers. 

2. Sportiviteit ten top! 1 keer in het jaar krijg je de kans om al je collega's op sportief gebied te 'out-shinen'! Waar het hele team door de mand valt als het gaat om uithoudingsvermogen, baltechniek en richtingsvermogen, kan jij je team naar de winst loodsen.

3.  Beloning in de vorm van meat en meeten. Op het gebied van sportiviteit scoort iedereen elk jaar een 10! Wat een sfeer en een teamgevoel zien wij elk jaar weer. Alle volleyballers voegen zich bij de borrelaars en samen wordt er genoten van volledig verzorgde barbeque. Ontmoet, proef en geniet op het Scheveningse strand. 

4. Let us entertain you - Verliep het volleyballen niet zo succesvol?  Je krijgt een tweede kans om je van je beste kant te laten zien en wel op de dansvloer. Artiesten zoals Van Dikhout, Boris, DJ Roog, Kristel en Van Velzen stonden al op de planken. Wie o wie zal AT Bookings dit jaar de sterren van de hemel laten spelen?

5. Waren 1,2,3 en 4 nog niet genoeg? Hierbij reden nummer 5, alles samengevat in de aftermovie van vorig jaar:

>> Houd de berichtgeving in de gaten en kijk vooral ook even terug naar de foto's van Clickshots van vorig jaar.

 

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners