Colofon EventBranche.nl

EventBranche.nl is sinds 2010 hét platform voor iedere eventprofessional en opdrachtgever. In de afgelopen jaren is het platform meegegroeid met de ontwikkeling van de eventbranche. Waar het evenement of de live vorm van communicatie en marketing een steeds prominentere plek inneemt binnen de marketing- en communicatiemix van bedrijven en organisaties, kent EventBranche.nl een groeiend aantal leden, adverteerders en ziet EventBranche als head of community haar 'community' iedere dag groeien. Het aantal unieke bezoekers op EventBranche.nl is maandelijks gegroeid van zo'n 10.000 in 2010 tot bijna 30.000 in september 2015. Onze nieuwsbrief, die 2 keer in de week verschijnt heeft ruim 10.000 abonnees (van studenten en freelancers, tot de grootste locaties, toeleverancires bureaus en opdrachtgevers). Ook op LinkedIn (10k), Facebook (100-den likes) en Twitter (8,5k) zien wij ons bereik constant groter worden. Onderaan deze pagina een overzicht van al onze activiteiten.

 

Kennis, Promotie en Netwerk
Het platform EventBranche.nl bestaat uit 3 pijlers. Kennis. Dat is onze core business. Online brengen we kort nieuws, achtergronden en dossiers en offline duiden we het nieuws en de achtergronden en inspireren we middels ons EventBranche Magazine, op onze evenementen (congressen, workshops en netwerkevenementen) live dmv sprekers en door samenwerkingen met brancheorganisaties en andere overkoepelende partijen. Tot slot is EventBranche.nl voor leden van grote waarden door ons krachtige kwalitatieve netwerk.

 

EventBranche.nl, EventBranche Magazine, EventBranche Nieuwsbrief, de EventBranche Borrels, de EventBranche Twitter- en LinkedIn-accounts zijn activiteiten van Proef Media BV

Postadres:
Postbus 165
7000AD Doetinchem

Bezoekadres:
Transportweg 12, tweede verdieping
7007 CN Doetinchem

Telefoon:
Tel 0314 361060
Fax 0314 332963

Email:
info@eventbranche.nl

EventBranche Magazine
EventBranche Magazine

EventBranche Magazine verschijnt vier keer per jaar en staat vol met achtergronden, interviews, need to know informatie, trends, ontwikkelingen en innovaties.
> meer over EventBranche Magazine

 

 

 

 

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief

De EventBranche Nieuwsbrief verschijnt 2x per week (dinsdag en vrijdag) en heeft bijna 10.000 abonnees. In de nieuwsbrief leest u een kort en bondig overzicht van het meest interessante nieuws van die week, aangevuld met enkele adverteerdeers.
> neem een gratis abonnement

 

 

EventBranche Magazine: 9500 exemplaren
Doelgroep: Event- en MICE-professionals, eventmanagers en eindopdrachtgevers uit het bedrijfsleven

 

EventBranche.nl: maandelijks +/- 17.000 unique visitors
Doelgroep: Event- en MICE-professionals, eventmanagers, eindopdrachtgevers, studenten en overige geinteresseerden in de Nederlandse eventbranche

 

EventBranche Nieuwsbrief: +/- 10.000 abonnees
Doelgroep: Event- en MICE-professionals, eventmanagers en eindopdrachtgevers uit het bedrijfsleven

 

Events&MICE trendmagazine: 30.000 exemplaren
Doelgroep: 2/3 corporate opdrachtgevers van evenementen, 1/3 event- en mice-professionals
 

 

EventBranche Borrels: 6x per jaar op diverse eventlocaties
Doelgroep: vele honderden event- en MICE-professionals
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.