Welke gouden eventawards zijn er te verdelen tijdens de Gouden Giraffe 2018?

13-03-2019 - De uitreiking van de Gouden Giraffe Event Awards vindt plaats op 1 april bij het Jaarbeurs Beatrix Theater in Utrecht. Naast de juryprijzen zijn er ook nog andere gouden eventawards te verdelen:

DE GOUDEN GIRAFFE VAKJURY PRIJZEN:

Categorie Brand Events:
Evenementen om het merk te laden, te positioneren en/of te versterking middels een merkbeleving.

Categorie Congressen & kennisevents:
Evenementen waarbij kennisoverdracht centraal staat en het effect/impact dan ook zit in het aantoonbaar vergroten van kennis.

Categorie Interne Events & Teambuilding:
Evenementen met een interne doelgroep gericht op cultuur- en gedragsverandering, teambuilding of perceptieverandering jegens de werkgever en/of het teamgevoel.

Relatie Events & Community Events:
Evenementen die een relatie versterken, die van prospects relaties maken, of waar de community rondom het merk/bedrijf wordt uitgebreid.

Categorie PR & Mediawaarde
Evenementen die als doelstelling mediawaarde hebben, denk hierbij aan activaties, productlanceringen, openingen, etc.
 


Categorie Beurzen
Na een intensieve jurysessie heeft de vakjury besloten om deze editie geen inzendingen te nomineren in de categorie beurzen. Hierover zegt de jury: ‘De cases waren van voldoende niveau maar kwamen tekort voor een Gouden Giraffe waardig evenement’, aldus een anonieme vakjury.

Alle deelnemers aan de Gouden Giraffe Event Awards 2018 ontvangen na de awardshow op 1 april een uitgebreid juryrapport. Hierin staat alle feedback per onderdeel en de tips en tops van de vakjury.NEXT GENERATION AWARD
Dit jaar is er voor het eerst een Next Generation Award, gekozen door een jury met eventstudenten van vijf verschillende hogescholen. De Next Generation Jury heeft alle deelnemers zien pitchen tijdens Learn From The Best en voornamelijk gekeken naar innovativiteit en creatieve concepten met toekomstperspectief. Benieuwd naar de 5 finalisten? Bekijk ze hier.

PUBLIEKSPRIJS CREATIEF
Tijdens de Gouden Giraffe Event Awards draait het allemaal om de meerwaarde en effectiviteit van een eventconcept voor het opdrachtgevende bedrijf (of organisatie) effectiviteit van een evenement. Om juist ook de creativiteit en originaliteit van de deelnemende evenementen te belonen, is de Publieksprijs Creatief in het leven geroepen. Hierbij kiest het publiek welk evenement een award verdient voor creativiteit, creatie en creatieve keuzes. Heb jij je stem al uitgebracht? Bekijk hier alle cases en stem nog tot 29 maart op je favoriet. 

MOST ICONIC EVENT AWARD
Inmiddels wordt de Gouden Giraffe voor de vierde keer op rij georganiseerd onder de EventBranche vlag. Daarom wordt er, net als bij de Olympische Spelen, tijdens deze vierde editie een award uitgereikt aan het Most Iconic Event. Een evenement dat in de afgelopen vier jaar zoveel voor de Nederlandse eventbranche heeft betekent, dat het eigenlijk niet is onder te verdelen in één van de 6 categorieen. 

Alle bovenstaande prijzen worden uitgereikt op 1 april bij het Jaarbeurs Beatrix Theater. Wil jij de 13 genomineerden voor de laatste keer zien pitchen voor de vakjury? 
Ben jij benieuwd hoe zij tot een creatief en impactvol eventconcept zijn gekomen? Wil jij netwerken met honderden eventprofessionals én opdrachtgevers? Kom dan naar de Gouden Giraffe Awardshow en beleef de wereld van events met een gouden randje; een geheel verzorgde all-inclusive avond in het Jaarbeurs Beatrix Theater in Utrecht! De Gouden Giraffe Event Awards 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende partners:

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Sendsteps

  Hoe betrek ik mijn publiek tijdens mijn bijeenkomst? Wat kan ik doen om mijn eigen presentatie te verlevendigen?
 2. Artishock Events & Marketing

  Slingers ophangen kan iedereen, Artishock houdt zich bezig met het ontwikkelen van evenementen die (of dit nu voor...
 3. Zento, bureau voor impact

  Zento is hét eventbureau van Zuidwest Nederland. Onze events vertellen verhalen, prikkelen zintuigen en weten vooral...
 4. Omnivents, avontuurlijk evenementenbureau, PEOPLE-POWER-PLAY

  Omnivents en Watergoed, een one-stop-shop!
 5. D&B Eventmarketing

  D&B Eventmarketing helpt organisaties hun dromen en ambities te realiseren.

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners