Gouden+Giraffe%3A+Next+Generation+Jury+kiest+uit+deze+5+finalisten+hun+winnaar%2E%2E%2E
Nieuws

Gouden Giraffe: Next Generation Jury kiest uit deze 5 finalisten hun winnaar...

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Dit jaar kreeg de vakjury, met vooral corporate eventmarketeers, aanvulling van de Next Generation Jury: 12 studenten van 5 verschillende scholen (Hogeschool Utrecht, Hogeschool van Amsterdam, Fontys, Hogeschool Arnhem Nijmegen, TIO) waren tijdens Learn from the Best onze eerste Next Generation Jury. Zij kwamen tot 5 finalisten voor de eerste Next Generation Award.

'Prachtig om de betrokkenheid te zien en ook het gewicht waar zij mee beoordeeld hebben. Daar straalt kwaliteit en nieuwe inzichten vanuit. Met de doorberekende gemiddeldes blijven 5 evenementen over, die meer dan een 8 gemiddeld scoorden volgens de studenten. De Next Generation jury heeft nu de volledige cases van deze vijf ter inzage en zal gezamenlijk tot een winnaar komen. Die winnaar krijgt tijdens de Gouden Giraffe Event Awardsshow (koop uw kaarten!) op 1 april in Jaarbeurs Beatrix Theater de allereerste Next Generation Gouden Giraffe.'

 

LET OP: onderstaande 5 evenementen zijn de genomineerden voor de Next Generation Award, een extra prijs tijdens de Gouden Giraffe Event Awards. Beoordeeld en uitgereikt door studenten van 5 verschillende opleidingen. Op 13 maart worden de genomineerden van de vakjuryprijzen bekend gemaakt.

 

De 5 finalisten die nog kans maken op de Next Generation Gouden Giraffe in willekeurige volgorde:

  • Tata Steel - 100 jaar Tata Steel

Bureau: IDTV

  • Careflex - Samen 100 % Levenslang

Bureau: Future Dome Events

  • Magnum - A night at the Magnum Mansion

Bureau: Glasnost Amsterdam

  • Provincie Zuid Holland - Festival van de Toekomst

Eigen productie

  • Tata Steel - Transformation Game

Bureau: IDTV

De vakjury komt binnenkort bijeen om de genomineerden per categorie definitief vast te leggen. Het organisatieteam van de Gouden Giraffe gaat op 13 maart de weg op om alle genomineerden live te feciliteren. De genomineerden komen op 1 april nog 1 keer op het podium in Jaarbeurs Utrecht tijdens de finale van Learn from the Best om in de avond wellicht hun award in ontvangst te nemen. Die avond wordt ook de Next Generation Award winnaar bekend gemaakt. 

#GoudenGiraffe #GG2018
 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.