Uitjesbureau%2Enl+mag+als+enige+Wie+is+de+Mol+bedrijfsuitje+aanbieden
Nieuws

Uitjesbureau.nl mag als enige Wie is de Mol bedrijfsuitje aanbieden

EVENEMENTENBUREAU BEDRIJFSUITJE - Het was destijds een aardige rel in bedrijfsuitjesland: de rechter verbood in een zaak aangespannen door IDTV het gebruik van de titel Wie is de Mol voor bedrijfsuitjes. Diverse aanbieders van uitjes verzonnen daarop andere titels voor het populaire bedrijfsuitjesconcept. Door een samenwerking met IDTV mag Uitjesbureau nu alsnog Wie is de Mol gebruiken als naam.

In de zaak tussen IDTV en TB Events over het gebruik van de titel ‘Wie is de Mol’, die in 2014 plaatsvond, stelde de rechter IDTV volledig in het gelijk. De uitspraak had tot gevolg dat bedrijfsuitjes-aanbieder TB Events niet langer het spel ‘Wie is de Mol’ mag aanbieden. De rechter ging daarbij nog verder, waardoor ook verbastering niet gebruikt mochten worden.

Daar komt nu door een slimme krachtenbundeling dus verandering in. Wie is de Mol – The Game is vanaf nu te boeken als bedrijfsuitje bij Uitjesbureau.nl. Groepen vanaf 20 personen kunnen het beroemde spel spelen in alle grote steden van Nederland. Aanbieder Uitjesbureau heeft dit nieuwe evenement samen ontwikkeld met producent IDTV. IDTV is in Nederland de licentiehouder voor het gebruik van de naam en het beeldmerk van Wie is de Mol. 

>> Volgende week meer over dit nieuws

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.