Wordt HYPERVSN ook op jouw event de eyecatcher?

22-10-2019 - HYPERVSN - De HYPERVSN is hét nieuwste concept van Interactive Concept dat op een unieke wijze 3D content presenteert in hologram-vorm. De hologram van het logo van The Next Event trok veel bekijks, maar wat is het nou precies en wat kun je er als eventorganisator mee?

Het systeem combineert de nieuwste revolutionaire 3D/hologram software met een uniek apparaat dat full-HD content presenteert. Het is een eyecatcher die uw publiek op een niet eerder vertoonde manier met uw merk of product in contact brengt.

Hoe werkt HYPERVSN precies?

 • Adembenemend 3D holografisch display, gegenereerd door een led-strip op elk van de 4 wieken. 
 • Produceert animaties in hologram-vorm zoals nooit eerder vertoond dat elk publiek doet verbazen.
 • Wanneer u de HYPERVSN inzet ontwerpt onze grafisch designer in overleg met u een unieke animatie.
 • Met onze 3D Studio is het mogelijk holografische animaties te creëren met uw logo en tekst en deze middels de HYPERVSN te presenteren. 
 • Ook voor perfect maatwerk staan wij voor u klaar. Voor uitgebreide animaties gaan wij graag met u in gesprek om de projectie volledig te personaliseren en af te stemmen op uw specifieke wensen. 

 

      

Waarom de HYPERVSN

 • Spectaculaire eyecatcher

Met de HYPERVSN op uw beursstand kan niemand meer om uw merk of product heen. Alle monden vallen open van verbazing als de Full-HD holografische projectie getoond wordt op uw beursstand of evenement.

 • Unieke manier van presenteren

Door middel van de revolutionaire holografische animatie technologie kan u elk merk of product op een unieke manier onder de aandacht brengen. Uw logo, slogan of product kan in elke animatie vorm worden geprojecteerd in 3D!

 • Verhogen van naamsbekendheid en sales

Vele grote opdrachtgevers gingen u voor en zagen een sterke toename in sales na een activatie met de HYPERVSN. Bent u de volgende?

Meer weten over de mogelijkheden van HYPERVSN voor jouw event? Neem dan contact op met Stijn Mostert van Interactive Concept via stijn@interactiveconcept.nl.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Halito!

  Met Halito! beheer je uitnodigingen, gastenlijsten, sms campagnes, (no)shows, enquêtes en statistieken in één...
 2. René Pouwelse Advies Regie Productie

  Advies, regie en productie op het gebied van evenementen en audiovisuele ondersteuning
 3. Close

  Close is een mobiel communicatie & commerce platform voor live events. Wij verhogen de engagement met jouw bezoekers:...
 4. GIGTECH - WIFI op evenementen

  GIGTECH is specialist in het leveren van tijdelijke internet verbindingen en WiFi netwerken op (bedrijfs)evenementen,...
 5. ACS audiovisual solutions

  Passende audiovisuele- en IT oplossingen voor ieder evenement, vergadering of congres.

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners