Van der Veen - event engineering maakt een doorstart

09-09-2020 - Per 1 september jl. is, na maanden van onderhandelingen met verschillende geïnteresseerde partijen, Van der Veen – event engineering overgenomen door Rent-All.

Rent-All is veelzijdig verhuurbedrijf op het gebied van licht-, audio- en videoapparatuur en rigging en is een grote internationale speler op de markt. 

“Wij zijn super verheugd met de kans om onder de vleugels van Rent-All een nieuwe start te maken en samen onze krachten te bundelen. Van der Veen blijft dezelfde vertrouwde partij die iedereen al jaren kent; wij starten door onze eigen naam, vanuit dezelfde locatie, met dezelfde vertrouwde gezichten. Als klant, leverancier of belanghebbende van Van der Veen merk je geen verschil, behalve dat wij nu extra veel kennis, materialen en mankracht achter ons hebben staan in de vorm van Rent-All,” zo meldt het team van Van der Veen – event engineering. “Wij kijken met veel plezier uit naar de toekomst”.

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Faber audiovisuals

  Faber Audiovisuals is een toonaangevende Europese leverancier van LED-scherm verhuur en AV producties. Het bedrijf...
 2. PRG

  Production Resource Group (PRG) is de toonaangevende internationale leverancier voor evenementen.
 3. Sendsteps

  Hoe betrek ik mijn publiek tijdens mijn bijeenkomst? Wat kan ik doen om mijn eigen presentatie te verlevendigen?
 4. Close

  Close is een mobiel communicatie & commerce platform voor live events. Wij verhogen de engagement met jouw bezoekers:...
 5. ACS audiovisual solutions

  Passende audiovisuele- en IT oplossingen voor ieder evenement, vergadering of congres.

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners