Origineel entertainment voor een evenement: Gatsby Cool Collective

21-05-2019 - ENTERTAINMENT ARTIESTENBUREAU - Gatsby Cool Collective staat voor zinderende, swingende avonden waar de energie en fun van afspat! Deze nieuwe, high energy, sensationele en glamorous act, laat uw gasten genieten van de aanstekelijke muziek, danspasjes en sfeer uit ‘The Roaring Twenties’, ‘Great Gatsby’’ maar met een moderne beat van nu! Have a roaring good time!

De crew bestaat uit twee zangeressen, twee of vier dansparen, een DJ, MC en een sexy saxofonist. Het podium-plaatje is helemaal af met een DJ booth en led-video-scherm, op welke prachtige beelden worden vertoond uit deze inspirerende tijd. Bewegend beeld van in luxury feestende 'flapper girls', worden afgewisseld met mooie graphics en bijpassende sfeerbeelden voor een ongekende sensatie op de dansvloer!

De elegante zangeressen zijn ‘dressed to impress, de saxofonist houdt uw ‘toes tappin’ en de dansers & danseressen uw ‘flappers flappin'. Ondertussen spint de DJ erop los tot in de late uurtjes!

Doe je haar in de krul en zet je Charleston schoenen klaar. Boek ‘Gatsby Cool Collective’ en herleef de gouden tijden van de jaren 20. Het jazztijdperk, dat bekend staat om zijn glamour, uitbundige luxe en extravagante feesten

‘Gatsby Cool Collective’ zingt, danst en speelt -geïnspireerd op de Electro Swing stijl- zowel vintage als modern repertoire, maar altijd met een moderne dansbare beat. de DJ draait Electro Swing & Cotton Club stijl, gecombineerd en gemengd met house, hiphop en Electronic Dance Music (EDM). Het levert de perfecte en succesvolle combinatie van de energieke live orkesten en de geluidsopnames uit vervlogen tijden maar toegankelijk voor het moderne oor van de doelgroep nu. De dansers dansen de Charleston hop met een vleugje Contemporary swing van nu.

Durf jij de Charleston-Challenge aan?

Gatsby Cool Collective is inzetbaar op feesten als entre-act of avondvullende act in verschillende conceptvarianten. De act is te boeken met aanvullende en bijpassende acts. Zo is het acteur duo Daisy en Jay een hele fijne aanvulling op het geheel.

Daisy en Jay zijn een heerlijk koppel zo uit de 'Roaring Twenties', de 'Gouden tijden' gelopen...Ze hebben zin in een Great Gatsby Party en dansen er graag op los. Hun relatie is niet zonder ups en downs, geregeld flirt Jay met de gasten op de dansvloer en maakt Daisy een praatje met de heren. Op een ander moment, zijn Daisy en Jay juist weer heavenly in love aan de cocktailbar of casinotafel te vinden. Het stel is perfect gestijled en wandelt door uw evenement alsof ze genodigd zijn maar vervullen ondertussen praktische functies en geven een extra 'sparkling' op uw feestavond. Met hun polaroidcamera maken ze leuke kiekjes en is er interactie met uw gasten, verder zijn ze in te zetten om bijvoorbeeld Gatsby accessoires uit te delen, de dansvloer snel te vullen, bepaalde elementen van uw evenement in the spotlight te zetten en kunnen ze assisteren bij het aankondigen van uw sprekers of het aanreiken van Awards e.a.

 

EV-entertainment

Postbus 4146
3006 AC Rotterdam

010 – 742 06 91

06 – 55 32 69 52

www.ev-entertainment.nl

www.ev-entertainment.nl/nl/artiesten

In de reeks Origineel entertainment voor uw evenement, verscheen eerder al:


Bron: advertorial

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners