Origineel entertainment op uw evenement: de Nachtwacht in levenden lijve

04-04-2019 - ENTERTAINMENT ACT - Het is zoeken. Steeds weer die zoektocht naar originele onderdelen voor uw evenement. Heeft u een thema dat het pad van Nederland, historie, kunst, cultuur of de nacht kruist, dan is dit een prachtige aanvulling voor uw evenement: de Nachtwacht in levenden lijve van EV Entertainment.

De levende uitvoering van het schilderij de 'Nachtwacht' (1642) van de Nederlandse kunstschilder Rembrandt van Rijn, is een machtig mooie, originele performance, laat EV Entertainment weten. Deze typisch Nederlandse act wordt uitgevoerd door een bont gezelschap dat tot in de perfectie gekleed is in de Barokke stijl uit de Gouden Eeuw. Ook het hondje uit de "nachtwacht' ontbreekt niet en maakt het geheel compleet.

De basis uitvoering bestaat uit een 'onverwachte' opkomst van het gezelschap in de zaal met beweging tussen de gasten. Vooruitgegaan door trommelaars, loopt het gezelschap zo uit de Gouden Eeuw uw evenement binnen met verbaasd publiek tot resultaat. Met publieksinteractie, lopen de figuren richting podium, het worden er steeds meer. Publiek kijkt z'n ogen uit en weet nog niet geheel wat nu te verwachten. Eenmaal op het podium/speelvlak, al dan niet achter een doek, binnen een schilderijlijst, gaan de figuranten in positie staan. Er klinkt prachtige bombastische, klassieke muziek en de trommelaars geven een roffel! "Dames en heren, wij presenteren u hier live in deze ruimte, de 'Nachtwacht'!" De gastheer/-vrouw of eventueel Rembrandt van Rijn zelf (acteur) vertelt iets over de geschiedenis van het schilderij (1642) en maakt degewenst een bruggetje naar de aanleiding of thema van het evenement. 350 jaar na zijn overlijden, is 2019 hét jaar van Rembrandt van Rijn. 

Inzetbaarheid:

- Binnen en buiten op 6 x 4 meter;

- Losstaand of als onderdeel van een showproductie, 'Welcome in the Netherlands!';

- Met of zonder schilderijlijst en valdoek;

- Geschikt voor Internationale gezelschappen;

- Voor besloten en publieksevenementen;

- Voor hoger opgeleid publiek;

- Voor jongeren in een productie op maat;

- Incl. mogelijkheid tot deelname door opdrachtgever of special guests;

- Optioneel uit te breiden met video, live muziek, dans, andere typische Nederlandse acts.

Specificaties: Speelvlak of podium nodig van 6 breed x 4 diep en min. 3 hoog meter met twee podiumtrappen. Geluidsversterking is nodig indien u de act op bombastische muziek wenst te laten opkomen. Het gezelschap reist met touringcar, voor welke een parkeerplaats eventueel op enige afstand van locatie nodig is. Een kleedkamer en crewcatering is nodig voor circa 30 personen. Er is een hondje bij het gezelschap zoals op het schilderij welke op locatie niet voor overlast zorgt. Overleg is mogelijk indien het hondje de locatie echt niet in mag. 

EV-entertainment
Postbus 4146 3006 AC Rotterdam
010 – 742 06 91 (06 – 55 32 69 52) 

info@ev-entertainment.nl
www.ev-entertainment.nl 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners