Origineel entertainment op uw evenement: The Triolettes

23-04-2019 - ENTERTAINMENT VOOR UW EVENEMENT - Het blijft een zoektocht waar iedere eventprofessional steeds weer op zoek is naar iets nieuws, iets verrassends of iets bijzonders: entertainment voor uw evenement. EV-entertainment helpt u een handje door bijzonder aanbod in de spotlights te zetten. Dit keer The Triolettes.

Wat The Triolettes in het voorjaar en de zomer doen?

The Triolettes, de drie zangeressen bekend om hun prachtige drie-stemmige arrangementen en verschijning in de knalrode dress-to-impress jurkjes, genieten in het voorjaar en de zomer van de vrijheid en blijheid die het zonnetje brengt!  Samen met hun gitarist spelen ze dan lekker buiten met hun concept ‘Summer Sessions’ en kleden ze zich in prachtige meer informele pastelkleurige outfits.

The Triolettes zijn dol op typische Nederlandse ‘dingen’ zoals tulpen, kaas, klompen, Nederlandse top DJ’s en natuurlijk fietsen. Speciaal voor Internationale gasten, die Nederland aandoen voor een congres, event of incentive, hebben ze het programmaconcept ‘Welcome to the Netherlands’ gemaakt.

Dit concept bestaat uit een Engelstalige Medley in welke typisch Nederlandse aangelegenheden bezongen worden en waardoor de Internationale bezoeker ons land een stukje beter leert kennen. Tijdens ‘Tulpen uit Amsterdam’ worden natuurlijk tulpen uitgedeeld en is er ruimte en/of tijd voor nog meer publieksinteractie, dan is een kleine sing along en korte quiz een super leuke uitbreiding van het geheel.

Zo nu en dan gaan The Triolettes te water in hun bijpassende ‘blue Navy ’jurkjes en zingen ze vanaf een Salonbootje op de Amsterdamse grachten (ja…onversterkt) of aan boord van een groot eventschip ook liggen ze wel eens voor anker op de SS Rotterdam bijvoorbeeld.

Voor duurzame thema’s of gewoon omdat het een mooie kleur is, kleden de dames zich in het groen, maar vergeet niet dat ze in hun glitter of rode jurken onweerstaanbaar mooi tot hun recht komen, zowel visueel als vocaal samen met The Tiny Little Bigband op een podium tijdens een diner of borrel.

EV-entertainment

Postbus 4146
3006 AC Rotterdam

010 – 742 06 91

06 – 55 32 69 52

www.ev-entertainment.nl

In de reeks Origineel entertainment voor uw evenement, verscheen eerder al:

Bron: advertorial

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
Hét kennis event over evenementen: 120 kennissessies en 5 podia

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners