Op expeditie naar bijzondere verhalen tijdens Expeditie Apeldoorn

08-07-2019 - Donderdag 5 september organiseren Convention Bureau Gelderland en Apeldoorn Congresstad een exclusieve expeditie voor meeting- en eventplanners. Tijdens de expeditie ontdekken de deelnemers de mogelijkheden van Apeldoorn als Congresstad en doen zij inspiratie op voor aankomende evenementen en congressen. Het evenement vindt plaats bij het industriële Zwitsal Apeldoorn.

Convention Bureau Gelderland organiseert samen met Apeldoorn Congresstad dit event vanuit hun rol als kennisinstituten voor haar partners. Doel is om inzicht te geven in de mogelijkheden die Apeldoorn, als grote stakeholder in Gelderland, te bieden heeft op het gebied van evenementen, congressen en zakelijke bijeenkomsten. Tijdens Expeditie Apeldoorn worden de deelnemers op een interactieve manier meegenomen ‘op expeditie’ in Apeldoorn om deze stad als congresstad te leren kennen. Afgelopen jaar deden ze dat in oude Mini Coopers tijdens een iPad challenge. Dit jaar is de aanpak anders en zoomt de expeditie ook in op de grootste uitdagingen voor boekers en locatievertegenwoordigers.

Interactief programma
Het programma start bij de industriele eventlocatie Zwitsal Apeldoorn met een drankje, daarna gaan we meteen aan de slag! De invulling van het programma wordt nog even geheim gehouden, maar hier vind je alvast een kleine hint. Het programma prikkelt gegarandeerd alle zintuigen! De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel, waarbij de bezoekers ervaringen kunnen uitwisselen met collega meeting- en congresplanners. Dit is ook hét moment om medewerkers van een Apeldoornse locatie aan te schieten. Voor advies staan ook Apeldoorn Congresstad en Convention Bureau Gelderland klaar. Om 18:00 uur is het programma afgelopen en gaat iedereen met een flinke lading inspiratie naar huis!

Expeditie Apeldoorn is niet alleen interessant voor de eventplanners, maar ook voor congresbureaus, directie-secretaresses, marketingmedewerkers en andere organisatoren van zakelijke bijeenkomsten. 

Wil je meer informatie over de expeditie? Kijk dan op www.expeditieapeldoorn.nl of neem contact op met Convention Bureau Gelderland via info@conventionbureau.nl of  088-366 02 60

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners