Festivak+2022%3A+gratis+kaarten%2C+brancheborrel+en+interessante+sessies
Nieuws

Festivak 2022: gratis kaarten, brancheborrel en interessante sessies

Sinds jaar en dag is Festivak de beurs voor eventorganisatoren. Dit jaar is de beurs in volle glorie terug: op woensdag 9 november en donderdag 10 november komen duizenden organisatoren naar de Brabanthallen. EventBranche.nl heeft als partner van de beurs een mooi pakket voor je samengesteld. Voor precies 0,- euro krijg je toegang tot de beursvloer, tot de brancheborrel, entree tot het VIP-deel en kennissessies.

Of je nu organisator of promotor bent van corporate events, festivals, culturele evenementen, sportevents of beurzen en congressen; op Festivak vind jij de nieuwe ideeën en partners om jouw evenement(en) kwalitatief hoogstaand neer te zetten.

Het EventBranche.nl Festivak-pakket:

Speciaal voor de leden en lezers van EventBranche.nl hebben we alles voor je gebundeld, als je woensdag 9 november Festivak bezoekt:

>> Een gratis toegangskaart

>> Toegang tot de beurs-Brancheborrel

>> Toegang tot de EventBranche.nl-kennissessie op de beursvloer: Wat leren festivals van business events en andersom? (door Sjoerd Weikamp, EventBranche.nl) *

* Aanwezig bij deze kennissessie? Dan ben je eveneens uitgenodigd om mee te gaan naar de Libéma VIP ruimte
 

 

Festivak heeft naast twee dagen volle beursvloer, ook een vol inhoudelijk programma met interessante sprekers en onderwerpen. Hierbij vijf tips:

 • Op je bek gaan en weer opstaan. Danny Membre, eigenaar van RUMAG weet er alles van. Hij maakte het zelf mee en trok er lering uit. Zijn ervaringen deelt hij in alle openheid op het podium in de Brabanthallen.
   
 • Patrick Roubroeks is eveneens een grote naam op het podium van Festivak. De founder en creative director van XSAGA verzorgt een keynote met de titel 'Van inspiratie naar creatie'. Toehoorders krijgen een groot aantal fijne kneepjes aangereikt. Op een presenteerblaadje ...
   
 • Ook Ahoy in Rotterdam heeft de afgelopen periode veel meegemaakt. CEO Jolanda Jansen heeft de blik inmiddels weer volledig op de toekomst gericht. In haar lezing kijkt ze samen met de bezoekers van Festivak vooruit.
   
 • De vierde tip is de lezing van Dimitri Bonthuis van Fieldlab Evenementen. Fieldlab kennen we natuurlijk als het initiatief van de evenememtenbranche en de Rijksoverheid, dat Covid-gerelateerd onderzoek verricht. Dimitri Bonthuis vraagt zich tijdens zijn lezing af 'Waar staan we nu?' 
   
 • Tot je enkels in het plastic tijdens een festival. Dat kan echt niet meer. Dat vinden ze ook bij bierbrouwer Grolsch. Tom Huijskes vertelt welke oplossing zij hanteren om festivals duurzamer te maken. Lees je alvast in met dit interview met Tom Huijskes.
© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.