EvenementContact%3A+beursvloer+helemaal+vol
Nieuws

EvenementContact: beursvloer helemaal vol

'De plattegrond van de Amstelhal bij Borchland hebben we tot de laatste meters ingetekend, maar er past helaas geen stand meer bij', zegt Arjen Lemstra, organisator van de beurs. Met 186 standhouders mikt de vakbeurs op ongeveer 2500 bezoekers.

Organisatoren van EvenementContact Joris Bots en Arjen Lemstra: 'Misschien dat er met een licht gewijzigde tekening nog één of twee stands vrijkomen. Geïnteresseerden kunnen zich melden voor de reservelijst.' De evenementenvakbeurs is op dinsdag 15 februari.

>> BESTEL HIER ONLINE UW GRATIS KAART

Teleurstellend
Ondanks de teleurstellende bezoekersaantallen van vorig jaar, zijn Bots en Lemstra niet bij de pakken neer gaan zitten. De twee lieten zich vorig jaar al strijdvaardig uit over slimme toekomstplannen, waarbij geen afbreuk zou worden gedaan aan het bestaande concept. Dat lijkt nu goed uit te pakken: 'We zijn zeer blij dat we aan ons strakke concept hebben vastgehouden en merken dat de derde editie zeer enthousiast wordt ontvangen. We hebben ook zeer mooie namen staan.'

Joris Bots: 'Ook de kwaliteit van de bezoekers is zeer hoog. Omdat we elke bezoeker screenen, zien we heel goed wie de beurs gaat bezoeken. Naast de branche zelf, is er een zeer hoog percentage corporate eventmanagers. Dit heeft uiteraard ook te maken met de Masterclass Inspiratie 2.011, die exclusief voor deze doelgroep georganiseerd wordt. Patrick Roubroeks van Xsaga en de Workshop Humor door Rob Urgert en Bastiaan Geleijnse zullen ongetwijfeld veel inspiratie geven.'

CLC VECTA
Naast de Masterclass is er nog een interessante lezing ’s middags van CLC Vecta. Thema is de aansprakelijkheid van organisatiebureaus. Toegang is gratis. Registratie is mogelijk via http://clcvecta.voorregistraties.nl Daarnaast kunnen bezoekers tussen 14.00 en 18.00 uur gratis bowlen, is er veel te beleven op de beursvloer en wordt de dag afgesloten met een borrel. 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.