6 nieuwe en/of hernieuwde eventlocaties

16-08-2019 - EVENEMENTENLOCATIES - Regelmatig komt het voor dat locaties hun ruimtes een update geven of het aanbod uitbreiden met nieuwe zalen. Zo ontstaan er nieuwe verborgen pareltjes binnen bestaande eventlocaties. Dit keer zes verschillende locaties die afgelopen maanden hun deuren openden.


 

IJver, Amsterdam


NDSM Loods omgetoverd tot eventlocatie In de 100 jaar oude loods is een nieuwe locatie gecreëerd. Een locatie met een restaurant, met een Nederlandse en Franse keuken,  waar je op elk moment van de dag terecht kan. Daarnaast is het mogelijk om ij IJver is het mogelijk om verschillende ruimtes te reserveren voor verjaardagen, vergaderingen, lezingen, afstudeerborrels of een compleet verzorgd bedrijfsfeest. Zowel binnen als buiten. Van 5 tot 500 man zijn er verschillende mogelijkheden bespreekbaar.

 


 

De Mauritskazerne, Ede


De voormalige infanteriekazerne, De Mauritskazerne in Ede, heeft een nieuwe bestemming. Het rijksmonument is heropend als locatie voor congressen, relatiebijeenkomsten en andere zakelijke evenementen. Bedrijven kunnen in de nieuwe evenementenlocatie tot 600 bezoekers ontvangen.
 


Het Sieraad, Amsterdam


Deze locatie valt in de categorie hernieuwde eventlocaties. Ondernemers Erik van Wilsum van TOBACCO Theater, Frank Hekelaar van De Artiesten (culinaire concepten en Events) en Frans van Dam en Dennis Huwaë van Restaurant Daalder sloegen de handen ineen voor de exploitatie van Het Sieraad en de evenementenlocaties binnen het gebouw. Er worden aanpassingen gerealiseerd om het rijksmonument nog meer mogelijkheden te geven. Zo krijgt het terras een extra uitgiftepunt maar ook de rest van de locatie krijgt een facelift.  De locatie is gelegen in het hart van Amsterdam West en heeft een rijke geschiedenis als oude ambachtsschool. EventBranche.nl gaat op 9 september op bezoek bij deze evenementenlocatie in Amsterdam.
 


Evenementenschip The Blue Rhapsody


Mocht je het gemist hebben, begin juli werd het geavanceerde evenementenschip gepresenteerd aan een honderdtal genodigden.  Inmiddels is de varende eventlocatie al veelvuldig het decor geweest voor meerdere evenementen. Het schip werd door rederij Constant in Beweging speciaal ontwikkeld voor het hosten van evenementen.

 


 

Biosintrum, Oosterwolde


Een locatie waarbij duurzaamheid en innovatie centraal staat. Ze noemen zichzelf de ontmoetingsplek voor onderwijs, bedrijfsleven en overheid op het gebied van de biobased economy. In de biobased economy bestaan de grondstoffen voor productie – en uiteindelijke consumptie – uit biomassa: verbouwde gewassen en restafval van agrarische activiteiten. Zo zijn er meer grondstoffen en energie nodig. Wat nu nog afval wordt genoemd, heet straks grondstof. Een verantwoordelijke locatie voor jouw evenement of congres.


Amsterdome, Amsterdam


De echte eerste circulaire congreslocatie. Dit jaar opent de eerste circulaire eventlocatie van Nederland haar deuren.  Amsterdome is afgebroken en opnieuw opgebouwd met hergebruikte materialen. Het is hiermee de eerste circulaire evenementenlocatie van Nederland! Er is een vloeroppervlak van in totaal 5.000 m² met een plenaire zaal die ruimte biedt tot 1.000 personen. Met een lichte foyer, een paviljoen op de eerste verdieping en 16 flexibele subruimtes heeft deze locatie alles in huis voor een geslaagd evenement. EventBranche.nl en haar leden maken op  14 oktober 2019 kennis met de locatie, volg EventBranche.nl voor de berichtgeving over dit evenement. 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners