Amstelhal zet EventBrancheBorrel weer stevig op de kaart: bekijk de tientallen foto's

27-04-2010 - De eerste EventBrancheBorrel van 2010 was in de gloednieuwe evenementenlocatie Amstelhal. En die locatie durfde. Terwijl de officiele opening in september staat gepland, pakte de locatie uit met een Under Construction borrel voor ruim 350 gasten.

>> bekijk de vele tientallen foto's van Photonic

De Amstelhal zorgde voor een verrassend sterk concept waar diverse toeleveranciers zich presenteerden aan ruim 350 branchegenoten. Een verscheidendheid aan cateraars, artiesten, decorateurs, AV-toeleveranciers en andere eventbedrijven gaven acte de presence.

Concept Amstelhal
De grote zaal van de Amstelhal was omgebouwd tot een grote 'eventbouwput' waar onder meer Jonas & Friends, Beauty and the Beats (by Zenga), Professor Drabb, Ruben, Soul & Disco Brothers en DJ Mike van Loon als showcases* de gasten vermaakten. Presentator Jimmy Geduld praatte de avond aan elkaar, terwijl de honderden branchegenoten druk met elkaar netwerkten. Het standaard rondje langs de gasten leverde louter positieve reacties op. Ook al was het geluid achterin de zaal nog niet helemaal perfect, de nieuwe locatie liet toch een verbluffende indruk achter. Het lukte de Amstelhal om haar concept goed voor het voetlicht te brengen: een locatie waar de randvoorwaarden aanwezig zijn, maar waar verder iedere toeleverancier van harte welkom is.

Abonnee = BrancheBorrel
Hoofdredacteur Sjoerd Weikamp van EventBranche Magazine en EventBranche.nl maakte van de eerste borrel onder de nieuwe EventBranche.nl-vlag gebruik om nogmaals te benadrukken dat EventBranche Magazine een echt vakblad voor een door de branche wil zijn. 'Met het oog op onze BrancheBorrels houdt dat ook in dat onze abonnees en adverteerders een persoonlijke uitnodiging krijgen voor de zes BrancheBorrels. Dus word abonnee.'

>> bekijk de vele tientallen foto's van Photonic

Was u aanwezig op de borrel? Geef dan hieronder uw mening.

6 Reacties

Deze nieuwe locatie heeft geweldige potentie om zelfs internationaal groot te worden. Wellicht een idee om Amstelhal ook op event1001.com te plaatsen. Event1001 - Your International Event Guide.
Event1001 @ 27-04-2010 13:21 uur
Het was een mooie brancheborrel en ondanks het mooie weer hebben we de garderobe mooi kunnen presenteren.
Ramon van Dongen (Van Dongen Events) @ 27-04-2010 13:25 uur
Noord Holland Catering heeft samen met 3 colega's met heel veel plezier deze nieuwe evenementenlocatie culinair ingewijd.
Henk Jonkman (Noord Holland Catering) @ 28-04-2010 00:39 uur
Leuk idee: 4 cateraars tegenover elkaar, zichtbaar, neer te zetten. Zag (helaas) weinig terug van het under construction thema bij de andere 3....
Femke @ 28-04-2010 07:52 uur
Het was een eer dit evenement te mogen hosten. Wij zijn erg blij met het resultaat!
Arjan Maas (Amstelborgh/Borchland) @ 28-04-2010 11:53 uur
Nieuw blad, nieuwe borrel en een nieuwe locatie..........Ik vind het nu al geweldig!
Richard @ 28-04-2010 14:50 uur

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners