Elevate+your+Event+uitverkocht
Nieuws

Elevate your Event uitverkocht

Elevate your Event ‘uitverkocht’: megabelangstelling voor event over toekomst eventbranche.

12 panelexperts uit de eventbranche, 1 keynotesessie van een changemaker én een sneak preview van de nieuwste eventhal van Nederland; je maakt het mee als je één van de felbegeerde gratis tickets hebt weten te claimen voor Elevate your Event in de Midden Nederland Hallen.

Het nieuwste inspiratie-event voor organisatoren en opdrachtgevers van evenementen is in no-time compleet ‘uitverkocht’. Met 350 bezoekers is woensdag 20 maart de zaal tot de allerlaatste stoel gevuld, ook de wachtlijst groeit hard.

Deep dive in de toekomst
Is no-waste in 2040 een no-brainer? Programmeren we tegen die tijd onze events met AI? En hoe ziet eigenlijk de rol van het eventbureau over vijftien jaar eruit? Elevate your Event teleporteert je één middag lang naar de toekomst, langs alle grote thema’s die ertoe doen in het vak. Zo wordt je uitgedaagd en doe je inspiratie op voor het organiseren van toekomstbestendige evenementen.

Inspirerende paneldiscussies
Op het podium kom je tal van experts uit de branche tegen. Van Xander Kranenburg en Sonja Schaefers (Beau & XR Events) tot Simon Renes (effectgroep*) en Bob Veerman (XSAGA). Maar ook Hans Janssen (DenkProducties), Giselle Koning (The Groundbreakers)
 
Nils Roemen (Experience Experts), Donna Steijn (Obsession) en Luc van Bussel (The Onemeeting Company). Keynote speaker is impact ondernemer Marius Smit, die met Plastic Wave laat zien hoe je een golf van verandering creëert.

Sneak preview MNH 2.0
Elevate your Event vindt plaats in de Midden Nederland Hallen. De meest centrale eventlocatie van Nederland ondergaat momenteel een spectaculaire upgrade. Met een nieuwe theaterhal (inclusief rijdende tribunes) en de grootste glazen kas van Nederland komen er maar liefst 15.000 extra m2 aan mogelijkheden voor zakelijke events bij.
Bezoekers van Elevate your Event krijgen een exclusief voorproefje van de nieuwe mogelijkheden en het complex.

Heb jij geen ticket weten te bemachtigen? Meld je aan voor de wachtlijst! Als er last-minute afmeldingen zijn, verloten we de vrijkomende tickets onder organisatoren en opdrachtgevers op de wachtlijst. Ook wordt je uitgenodigd voor volgende kansen om de Midden Nederland Hallen 2.0 te ontdekken.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.