Waarom+u+naar+de+Gouden+Giraffe+Event+Awards+MOET
Nieuws

Waarom u naar de Gouden Giraffe Event Awards MOET

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Terwijl de jury zich buigt over de 50 ingeschreven cases, is het aan u om nu al in te schrijven voor de Gouden Giraffe Event Awardshow op vrijdag 10 februari in DeFabrique in Utrecht. In het grootste geheim is er inmiddels een concept bedacht, onder de creatieve leiding van Xsaga, dat er voor gaat zorgen dat u deze avond niet snel zult vergeten...

De Gouden Giraffe Event Awards kent dit jaar een middag- en avondgedeelte. In de middag kunt u live aanwezig zijn bij de jurypitches. Op twee podia presenteren de genomineerden per categorie zich aan de jury, met u als publiek. Om het nog wat duidelijker te maken, dit zijn de vijf redenen waarom u aanwezig MOET zijn op de Gouden Giraffe Event Awards op vrijdag 10 februari in DeFabrique:

1. De beste events live
Tijdens het middaggedeelte kunt u op twee podia aanwezig zijn, terwijl de genomineerden in de vijf categorieen hun eventcase presenteren aan de jury. Een enorme bak aan inspiratie. Learn from the Best.

2. Het netwerk der netwerken
Vorig jaar kwamen er ruim 500 eventprofessionals en opdrachtgevers in bijna gelijke verhoudingen (!) naar de Gouden Giraffe Event Awards. Dit jaar is er plek voor maximaal 600 gasten en kunt u zich weer begeven in het ultieme netwerk voor eventprofs en opdrachtgevers.

3. Uw vak vieren
De Gouden Giraffe Event Awards staat dit jaar nog meer dan voorgaande jaren in het teken van het vieren van ons vak. Niet alleen is hét de nieuwjaarsreceptie voor de gehele branche, maar het is ook het moment om echt ons vak te vieren met een evenement vol verrassingen, awards en feest...

4. U bouwt zelf hét podium
De Gouden Giraffe Event Awards is het podium voor onze markt van eventmarketing en live communicatie. Hoe meer betrokkenheid, aanwezigen, schouder aan schouder, hoe sterker het signaal naar de marketing en communicatiewereld om ons heen.

5. Heerlijk eten, drinken in een toplocatie
We zijn in DeFabrique, een toplocatie, die u zal verrassen met topcatering. Xsaga, het bureaudat benaderd is als winnaar van vorig jaar, bedacht het concept. Hoofdsponosr Partyrent.com is de drijvende kracht achter de awards. En een kwalitatieve partij als BijmanAudiovisueel verzorgt de techniek. Dankzij deRegistratiebalie is het kopen van tickets eenvoudig en mooi vormgegeven. Dus bestel uw tickets:

En ach, zonder uw komst, hebben alle partners voor niets hun schouders onder uw award gezet:

DeFabrique
Foto
De fabrieken van de twintigste eeuw zijn als de kathedralen van de vroege Middeleeuwen: een historische mijlpaal en een voorbeeld voor velen. De industriële revolutie bracht ons in rap tempo onvergetelijke vooruitgang. Die innovatiedrang en het bijbehorende industriële erfgoed inspireert ons tot de dag van vandaag om net zoveel impact te maken.
We willen het leven van mensen verrijken en we geloven dat industrieel erfgoed dat mogelijk maakt. Industrieel erfgoed laat een onuitwisbare indruk achter; het maakt ervaringen memorabel.
DeFabrique. Spannend, Memorabel, Uniek
.

​Bijman audiovisueel 
Foto
Bijman Audiovisueel verzorgt licht, beeld en geluidstechniek voor congressen, beurzen en bedrijfsfeesten. Het is onze grootste uitdaging om per evenement het meest passende licht-, beeld- en geluidsplan te ontwerpen. Geheel afgestemd op budget en wens.

​Xsaga

Foto
Xsaga staat voor denken én doen. Voor advies en productie. Wij combineren de kennis van brandactivation en van event- en eventmarketing met proffessionele slagkracht. Wij leveren totaaloplossingen: van strategie en concept naar uitvoering en productie. Naast merkgerelateerde en corporate projecten, ontwikkelen wij bijzondere publieks- en tv- events voor opdrachtgevers zoals als overheden, omroepen en (non profit) organisaties e.d.

​deRegistratiebalie

Foto
deRegistratiebalie is gespecialiseerd in het gehele uitnodigingstraject van evenementen. Wij denken mee en werken niet met standaard oplossingen, maar hebben voor elk evenement de oplossing op maat. Dit zorgt ervoor dat wij altijd aansluiten op de visie van de organisatie.

Clickshots

Foto
Hoe doeltreffend kan een beeld zijn? Een schitterende foto zegt immers meer dan 1000 woorden! Of het nu gaat om merkbeleving, uw boodschap of een treffende registratie, Clickshots brengt sfeer en emotie kleurrijk in beeld.

Coby-IFS

Foto
Coby-IFS is één van Europa’s grootste verhuurbedrijven van vloerbedekking en meubilair voor evenementen,
beurzen tentoonstellingen, congressen en seminars. Coby-IFS garandeert u absolute kwaliteit in materiaal en service.
Coby-IFS verzorgt de volledige invulling van uw evenement m.b.t. meubilair en tapijt. Inclusief: advies, verhuur, transport en plaatsen.
Onze serviceverlening "bedekt" heel Europa.

Crowd Support

Foto
Crowd Support is gespecialiseerd in evenementenbeveiliging en crowd management services. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een focus op evenementenveiligheid welke in balans is met onze visie op hostmanship. Als toonaangevende organisatie zetten wij onze kennis en ervaring maximaal in voor het ondersteunen en ontzorgen van u als organisator.

Flexfurn

Foto
Flexfurn is toonaangevend fabrikant en leverancier van een breed scala klap- en stapelbaar meubilair voor de gehele evenementenbranche!
Sinds de jaren 90 zijn wij zeer actief op de markt en beleveren wij dagelijks klanten door heel West- en Oost Europa. Flexfurn ontwerpt exclusief design en lounge meubilair specifiek voor gebruik binnen de gehele EVENEMENT-BRANCHE. Ook vind je bij ons alle standaardmodellen zoals je dit van je leverancier mag verwachten, en ook nog eens tegen de hoogste kwaliteit.

Kronenburg Promotie & Begeleiding sinds 1991

Foto
Een sprankelende Host of Hostess voor uw event, een ervaren Teamleider, een elegant Hospitality Model, een professionele Gastvrouw of Gastheer, een doortastende Conference Assistant op uw congres, een meedenkende Eventmanager, een gastvrije Receptionist of een fris & enthousiast Promotieteam? Gekleed in een zakelijk formeel uniform of hippe outfit? Kronenburg heeft het! Hierbij staat het veelzijdige karakter van ons bestand, van 1.250 zorgvuldig geselecteerde dames en heren, en onze professionele werkwijze, garant voor een optimale match.

PartyRent

Foto
Party Rent is een internationaal opererende en gecertificeerde event-supplier t.b.v. alle denkbare events in Europa. De activiteiten omvatten het totale spectrum van conceptontwikkeling tot de complete uitrol van uw evenement.

Sharingbox

Foto
Sharingbox is een marketing tool die het maken van een foto als excuus gebruikt om gegevens te verzamelen. We brengen data met een glimlach! Met sharingbox weten wij de merk visibiliteit te verhogen op events en sociale netwerken. Door het maken, versturen, delen en printen van een foto helpen we merken om dichterbij hun doelgroep te komen en contact met hen te behouden. Verder is het gewoon zo dat mensen het erg leuk om een foto te maken op een leuk moment en deze ook nog eens direct uitgeprint te krijgen als tastbare herinnering.

Skanna Horeca Uitzendbureau

Foto
Skanna Horeca Uitzendbureau is gespecialiseerd in het uitzenden van de beste horecamedewerkers. Profiteer van kwaliteit tegen een scherp tarief en maximale vrijheid. Het Skanna team staat dag en nacht voor u klaar met een zorgvuldig opgebouwd bestand van betrouwbare horecamedewerkers. Het hoge kwaliteits- en gastvrijheid niveau van medewerkers wordt gegarandeerd door een strikte selectieprocedure en continue horecatrainingen.

Hele fijne dagen!

Foto
Hele fijne dagen! biedt al bijna 10 jaar ondersteuning bij “real life" communicatie doeleinden. Daarbij maken wij gebruik van een communicatief krachtig en creatief team bestaande uit acteurs, presentatoren en natuurlijk ook vloggers voor events. Maak echt verbinding met je doelgroep en zorg voor live awareness op ieder moment.  


Univate

Foto
Univate bouwt ‘visual experiences’ en alles wat daarbij komt kijken. We denken verder dan het beeldscherm en gebruiken interactie-, motion- en ruimtelijk ontwerp om bijzondere ervaringen te creëren. We combineren high-end design met keiharde productiekracht.
Dit doen we vanuit onze studio in Hoofddorp, hier ontwikkelen we nieuwe toepassingen voor o.a. projection mapping, 360° video & projectie, Virtual Reality en Motion Design. Maar als content- en projectiespecialisten zijn we breder inzetbaar dan dat.

Mailcampaigns

Foto
MailCampaigns is een flexibele en gebruiksvriendelijke e-mail marketing oplossing.
Maak, verstuur en rapporteer je email campagnes in no time!

​Spilter

Foto
Sinds onze oprichting in 2005 zijn wij gestaag gegroeid; inmiddels mogen wij ons wereldwijd productleider en marktleider in Nederland noemen op het gebied van GDSS-software (Group Decision Support System). Van alle sessies, in Nederland, waarbij digitale ondersteuning wordt ingezet wordt 80% met onze software en in samenwerking met onze klanten begeleid.
Zelf hebben wij ruim 9 jaar ervaring met het begeleiden en faciliteren van sessies in verschillende sectoren. Met deze ruime ervaring zijn onze medewerkers dé specialisten voor digitale ondersteuning van uw bijeenkomsten. Of u nu inhoudelijke, procesmatige of technische ondersteuning wenst: samen met u zorgen wij voor een kwalitatief hoogstaand eindresultaat.​

AT Bookings

Foto
AT Bookings geeft al meer dan 15 jaar kleur aan evenementen met ons entertainment. Dat doen we met dezelfde passie waarmee onze artiesten op het podium staan, op de professionele wijze die ons kenmerkt, met als doel: een onvergetelijke avond voor publiek en opdrachtgever.
Graag voorzien wij ook uw evenement van kleur. Uit ons brede aanbod van meer dan 100 artiesten kunnen we voor ieder evenement een passend en uniek programma samenstellen, ook voor die van u. Dat doen we graag.
De labels Het Boekingsburo.nl, Extended Music en Done Deal Bookings zijn per 1 november 2014 gebundeld tot AT Bookings.
Deze labels zijn de afgelopen jaren opgezet om nieuwe genres en artiesten te bundelen en te presenteren aan de markt. De markt voor live-entertainment is inmiddels veranderd.
De scheidslijnen tussen muziekgenres , -en stijlen vervagen. Vanuit de markt is een groeiende vraag ontstaan naar meer diversiteit: bijvoorbeeld een Live Band die wordt afgewisseld door een Urban / Hip Hop act, gevolgd door een afsluitende Dance DJ .
Door de bundeling van deze labels komen netwerken samen en hebben opdrachtgevers de keuze uit een breder en passend aanbod.
© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.