Minister+President+Rutte+geeft+antwoord%3A+wat+maakt+het+een+goed+evenement%3F
Nieuws

Minister President Rutte geeft antwoord: wat maakt het een goed evenement?

EVENEMENTENBUREAU CONCEPTONTWIKKELING REALISATIE - Voor EventBranche.nl was het al groot en onderscheidend nieuws: 5 bureaus die in de pitch voor de Innovation Expo 2016 de strijd staakten en de krachten bundelden. Gisteren was de dag dat de 5 evenementenbureaus gezamenlijk zich mochten onderscheiden. Het leverde het eerste twittervideo-interview op, waarbij Minister President Rutte antwoord gaf op de belangrijkste vraag:

De Innovation Expo 2016 stond in het teken van de sustainable urban delta. Minister President Rutte opende het innovatiefestival met een keynote en mengde zich niet veel later in het video-interview dat EventBranche.nl had met de 5 evenementenbureaus die hun krachten hadden gebundeld voor dit evenement. Op de vraag van @EventBrancheNL dat met 5 bureaus het concept van de Innovation Expo wel dusdanig sterk moet zijn, maar waar 'm dat dan in zit, antwoordde Minister President Rutte:

 

 

Namens de vijf evenementenbureaus, S.V.P. Sfeerbeheer, PINO Congressen, Evenementen en Communicatie, Obsession Evenementen & Communicatie, LiveHouse Strategic Events en Team van Maanen Live Communicatie, toog Henk van Maanen lopende de dag met camera over het terrein en gaf af en toe antwoord op onze vragen. Zo was de redactie van EventBranche.nl erg benieuwd hoe het op zo'n dag van uitvoer gaat met 5 kapiteins?

 

 

En wat ook lastig in te schatten is, hoe zorg je dan met 5 evenementenbureaus voor de verdeling van de werkzaamheden?

 

 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.