Home+Boxx+biedt+WiFi%2Ddiensten
Nieuws

Home Boxx biedt WiFi-diensten

EVENEMENTENLOCATIE HOME BOXX - Weer een evenementenlocatie die de huurder WiFi aan kan bieden: Home Boxx Nieuwegein biedt sinds kort deze service aan organisatoren en hun gasten.

Organisaties die hun evenement in Home Boxx Nieuwegein organiseren kunnen daar vanaf vandaag gebruik maken van draadloos internet. Deze dienst biedt Home Boxx Nieuwegein in samenwerking met The Event Engineers aan (naast de al aanwezige ADSL-lijnen en KPN Hotspot).

Vast internet en Wifi zijn inmiddels veelgevraagde diensten tijdens evenementen. De Home Boxx voorziet nu in deze diensten. Tijdens (vak)beurzen, personeelsfeesten en productpresentaties kunnen bezoekers gebruik maken van een tijdelijke Wifi-verbinding en vaste aansluitingen. Deze verbindingen worden aangelegd door The Event Engineers, specialist in technische ondersteuning van bedrijven in de evenementen branche.

Fabienne Stuart, event manager Home Boxx Nieuwegein: “Klanten van de Home Boxx kunnen hun evenement volledig zelf inrichten, dat wil zeggen met hun eigen cateraar en leveranciers, maar kiezen er ook vaak voor de organisatie volledig uit te besteden. Dat geldt ook voor het leveren van tijdelijk internet en Wifi. De vraag naar draadloos internet tijdens evenementen is de laatste tijd enorm toegenomen. Daarom bieden wij deze dienst nu samen met The Event Engineers aan.“
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.