Dag+van+het+Evenement%3A+Cor+Hospes+eerste+topspreker
Nieuws

Dag van het Evenement: Cor Hospes eerste topspreker

DAG VAN HET EVENEMENT - Cor Hospes is de eerste topspreker tijdens de Dag van het Evenement (#DVHE) op dinsdag 9 december in de Broodfabriek Rijswijk. Hospes legt die dag aan marketeers, communicatieprofessionals en andere opdrachtgevers uit wat de kracht van live is binnen contentmarketing.

'Activatie, merkactivatie, events, het zijn allemaal vormen van content. Zoals alles wat een merk zegt en doet een vorm van content is. Door middel van een film,foto, sociale media press release enz. kun je die activatie van een spin off voorzien. Zoals je ook een event door middel van contentmarketing een extra boost kunt geven', ligt Hospes alvast een tipje van de sluier.

Hoe maakt een waardevol en relevant live moment binnen een contentmarketingstrategie ambassadeurs, promotors en curators van klanten, bezoekers of kijkers? Op die vraag geeft Hospes tijdens #DVHE een antwoord.

Wilt u ook naar de Dag van het Evenement?
>> Het congres is alleen toegankelijk voor marketeers, communicatieprofessionals en andere opdrachtgevers van live communicatie en eventmarketing. Alleen deze doelgroep mag gratis (twv 299,-) deelnemen aan het indrukwekkende congres. INSCHRIJVEN
 



Bent u zelf onderdeel van de eventbranche (aanbieder) dan kunt u als exposant deelnemen:

Voor € 895,- (inclusief jaarabonnement, voor abonnees € 795,-) kunt u uw eigen plek bepalen op de netwerkvloer. In het midden bevindt zich de bar. Hier kunt als exposant de gehele dag gebruik van maken. Ook wordt er voor lunch gezorgd voor u en de bezoeker van het ochtendprogramma. Als exposant neemt u in de ochtend deel aan het congres en luncht u samen met de andere congres bezoekers. In de middag gaan de deuren ook open voor de gehele evenementenbranche. Netwerken, inspireren, kennis delen en genieten van de catering contest Amuse me Baby!

Exposeren:

Alles is Inclusief:

- 12m2 eigen vrije ruimte is te gebruiken als live story telling/ eigen branding en exposure.
- Stroom
- Parkeerkosten
- Lunch en drankjes
- Vermelding op digitale plattegrond.
- Vermelding TrendMagazine
- Online afsprakenmodule
- 4 congresvouchers voor uw relaties (let op, alleen opdrachtgevers)

>> EXPOSEREN

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.