Bar+Company+timmert+aan+de+weg+in+het+buitenland
Nieuws

Bar Company timmert aan de weg in het buitenland

PARTYCATERING - Bij de Bar Company komen steeds meer aanvragen en opdrachten binnen uit het buitenland. De koffers zijn nog niet uitgepakt van de wereldwijde lancering van de familiefilm ‘Turbo’ in Barcelona, Spanje, of ze kunnen alweer gepakt worden voor een reis naar Groot-Brittannië en China.

Bar Company heeft op de première van de film 'Turbo' een 10-persoons zuurstofbar verzorgd. ‘Wij komen op veel bijzondere evenementen, maar om de heren Snoop Dogg en Samuel L. Jackson aan onze bar te hebben, dat was toch wel bijzonder’, vertelt mede-eigenaar van de Bar Company, Djordi te Nijenhuis.
 

Ook over het water in Groot Brittannië weten ze Bar Company te vinden. Op een groot dancefeest worden in Londen twee tenten volledig ingericht en bemand door leveranciers van de 'luxe' bars, om de 60.000 bezoekers van biologische dranken te voorzien.
'De meeste kilometers worden dit jaar in september gemaakt wanneer Bar Company ingevlogen wordt naar Shanghai, China. Op de All China Leather Exhibition gaan we drie dagen lang de beursbezoekers voorzien van onder andere grasshots', vertelt Te Nijenhuis.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.