Eventbranche Select

Word gelezen…word gevonden…word geboekt.

Iedereen is er mee bezig. Hoe word ik gevonden in Google, beter, sneller, vaker, hoger, welke Adwords koop ik, hoe ontwijk ik ruis, wat wil ik er voor betalen, en hoe doe ik dit zo effectief mogelijk?

Voor een ieder die dit herkent heeft Eventbranche.nl een zeer natuurlijk en ingenieus systeem ontwikkeld waarbij nieuws direct word gekoppeld aan uw bedrijfspresentatie. Een prima alternatief en een waardevolle toevoeging aan uw internet marketingstrategie.

Onder de aandacht bij de juiste doelgroep

Wij bieden u de kans om uw dienst, product of locatie door middel van nieuws gecombineerd met uw bedrijfspresentatie voor te stellen aan de 20.000 unieke bezoekers en de 11.000 abonnees op onze wekelijkse nieuwsbrief. EventBranche Select zet een beperkt aantal aanbieders (cateraars, congreslocaties, aanbieders van bedrijfsuitjes etc)  per rubriek in the spotlight. Bedrijfspresentaties worden gekoppeld aan en getoond naast relevante redactionele artikelen.

Content marketing

U heeft de mogelijkheid om zelf relevante content aan te leveren bij onze redactie. Denk hierbij aan: nieuws - persberichten – filmpjes – onderzoeken – events –innovaties  etc. Overleg met onze redactie en kom samen tot de juiste content strategie.

Daarnaast werkt onze redactie ook structureel aan content binnen de diverse segmenten om diverse onderwerpen onder de aandacht te brengen en kennis te delen met onze branche.

Social Media

Relevantie content wordt ook doorgeplaatst in onze social media. (LinkedIn 10.000+, Twitter 10.000+ en Facebook 2000+ volgers)

Doel

Combinatie van bedrijfspresentatie + content zorgt voor vindbaarheid bij een relevante doelgroep.

- Eventbranche Select

Cases

De beste voorbeelden van live communicatie, experience marketing en alle andere cases waar beleving, experience en live contact een rol speelt binnen de marketing en communicatie van bedrijven, merken, overheidsinstanties en overige organisaties.

Bekijk alle Cases »

Dossiers

Specifieke vakinformatie voor en door de eventbranche. Ook gerichte informatie om een evenement te (laten) organiseren.

Bekijk alle Dossiers »

EventBranche Select

Vind hier  én nieuws van de evenementenlocatie, catering, evenementenbureau of andere toeleverancier voor uw evenement.
 

Bekijk alle EventBranche Select »

Gouden Giraffe

De Gouden Giraffe Event Awards manifesteren zich als impact award. De prijs voor de beste zakelijke evenementen van Nederland gaat op zoek naar winnaars in 6 categorieën. Het draait allemaal om de effectiviteit. Natuurlijk spelen creativiteit, innovatie, duurzaamheid en originaliteit ook een rol in de jurering, maar onderaan de streep telt boven alles één ding: welke meerwaarde had het event voor het opdrachtgevende bedrijf (of organisatie)?

Bekijk alle Gouden Giraffe »

Live communicatie

Events en experiences, maar zeker ook alle vormen van live communicatie, spelen een grote rol binnen de marketing en communicatie. Het delen van kennis, voorbeelden, de visie van merken en bedrijven, maar ook onderzoeken en interviews kunnen jouw volgende live communicatie traject nog krachtiger maken.

Bekijk alle Live communicatie »

Magazine

Elk jaar publiceert EventBranche.nl het Gouden Giraffe Jaarboek. Vele tientallen pagina's met onderzoeken, protocollen, checklisten, voorbeelden van de grote merken, visies van de ultieme eventexperts over de hele wereld, inspiratie, nieuwe expertise en nieuw aanbod en vooral antwoorden.

Het Gouden Giraffe Jaarboek is exclusief voor leden van EventBranche.nl. Nog geen lid? Word lid! 

Bekijk alle Magazine »

Neuromarketing

Neuro-wetenschappelijke studie bewijst. De effectiviteit van live communicatie. Wat gebeurt er in het brein van mensen als ze deelnemen aan een face-to-face evenement, bijvoorbeeld bij het bezoeken van een beurs, en hoe gedragen de hersenactiviteiten zich in vergelijking met deelname aan een digitaal evenement? 

Bekijk alle Neuromarketing »

NEXTLIVE

Bekijk alle NEXTLIVE »

Nieuws

Het laatste nieuws over evenementen door EventBranche.nl

Bekijk alle Nieuws »

Specials

EventBranche.nl publiceert regelmatig online magazines, zogeheten Specials, die een onderwerp, innovaties of nieuwe kansen van achtergrond informatie, tips, do's en don'ts voorzien. Ook vind je hier aanbod, nieuwe eventvormen en visie op het vak van live communicatie en experience marketing.

Bekijk alle Specials »

The Next Event

The Next Event is volledig ingericht om antwoord te geven op de vragen van haar bezoekers. Dat kan middels kennis, tips en expertise van professionals, maar zeker ook door het aanbod wat daarbij hoort. Geen ellenlange beursgangen, waar de diversiteit per gang jouw zoektocht naar antwoorden bemoeilijkt. Je bent niet op zoek naar de speld in de beurshooiberg, maar je wordt vanaf moment 1 aan de hand genomen, op weg naar jouw antwoorden.

Bekijk alle The Next Event »

EventBranche.nl, EventBranche Magazine, EventBranche Nieuwsbrief, de EventBranche Borrels, de EventBranche Twitter- en LinkedIn-accounts zijn activiteiten van Proef Media BV

Postadres:
Postbus 165
7000AD Doetinchem

Bezoekadres:
Transportweg 12, tweede verdieping
7007 CN Doetinchem

Telefoon:
Tel 0314 361060
Fax 0314 332963

Email:
info@eventbranche.nl

Ontvang onze gratis nieuwsbrief
Ontvang onze gratis nieuwsbrief

Wekelijks verstuurt Eventbranche.nl haar online nieuwsbrief. Neem nu een GRATIS abonnement en ontvang iedere week al het nieuws uit uw branche.
Nieuwsbrief ontvangen

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.