Verhuurbedrijf Boels neemt Van Deuveren Traffic B.V. over

31-08-2018 - VERHUURBEDRIJVEN - Met de overname van Van Deuveren Traffic, dat net als Boels een familiebedrijf is, worden de gespecialiseerde business units van Boels verder uitgebreid. Van Deuveren Traffic is gespecialiseerd in de verhuur van onder meer outdoor mobiele informatievoorzieningen bij wegwerkzaamheden, zoals Tekstkarren. Dit is de 4e overname van dit jaar voor het internationaal verhuurbedrijf Boels.

De heer Gert Van Deuveren, directeur van Van Deuveren Traffic:
“Van oudsher leverde ons bedrijf zijn diensten aan Rijkswaterstaat. Inmiddels zijn we doorgegroeid naar bewegwijzering voor snelwegen en crowd-management tijdens evenementen en festivals. Met ons team van 45 enthousiaste medewerkers zijn we nu marktleider in onze sector en toe aan de volgende groeifase. Boels biedt ons die kans doordat we nu gebruik kunnen maken van hun internationale netwerk van meer dan 400 vestigingen. We kunnen nu versneld verder groeien.”

De heer Pierre Boels, CEO van Boels Rental 
“We zijn erg blij met de overname van Van Deuveren Traffic. Er is een grote overlap in klantsegmenten zoals wegenbouw, de event sector en overheden. De overname van Van Deuveren Traffic past binnen de strategie van Boels om het productportfolio en de diensten binnen de specialistische verhuur verder uit te breiden. We voorzien in de behoefte van onze klanten middels het one-stop-shop principe inclusief specialismen.”

Over Boels Rental
Boels Rental is een van Europa’s leidende verhuurbedrijven op het gebied van machines, gereedschappen, modulaire huisvesting en event equipment. Het bedrijf telt meer dan 400 eigen vestigingen  in 11  Europese landen. Bij Boels werken ruim 3.500 medewerkers. In 2017 realiseerde de verhuurder een omzet van 445 miljoen euro, een groei van 16 procent ten opzichte van het voorgaande jaar. Van Deuveren Traffic BV is de 7e overname in de afgelopen 15 maanden.

Foto: Van Deuveren Traffic

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners