TOBACCO+Theater+Amsterdam+toont+met+groot+tattoo+event+locatie%2Dmogelijkheden
Persberichten

TOBACCO Theater Amsterdam toont met groot tattoo event locatie-mogelijkheden

In TOBACCO Theater Amsterdam vond Amsterdam Flash Event, het grootste tattoo event van Europa, dit jaar de ideale eventlocatie. In drie grote zalen trok de top 5 van allerbekendste tattoo artiesten van Europa en hun 21 collega’s uit de gehele wereld, meer dan 1500 bezoekers. Zij lieten door een van hun helden een tattoo zetten. TOBACCO liet met dit grootse, niet allerdaagse event, de diversiteit van de evenementenlocatie in hartje Amsterdam zien en beleven.

Het team van TOBACCO Theater Amsterdam noemde het event "een overweldigend succes, waarbij de meerwaarde van culturele events zich wederom bewijst en laat zien dat de aantrekkingskracht van cultuur en creativiteit zich laat vertalen naar de commerciële B2B markt". Afgelopen dagen kwamen er namelijk van bezoekers maar liefst vijf aanvragen binnen voor meetings in een van de zalen van het theater aan De Nes, in hartje Amsterdam.

Culture sells
Daarnaast was het opmerkelijk te zien dat ook vele jonge bezoekers, door het bezoek aan TOBACCO Theater, ook extra geïnteresseerd raakten in de programmering van andere culturele voorstellingen. Een van de bezoekers aan het Amsterdam Flash Event: “Het was wel even wachten tot ik aan de beurt was, maar hat is het zeker waard geweest en ik kon ondertussen gelijk even rondneuzen in dit prachtige gebouw met al die zalen en kunst. Ik zou bijna alleen al voor het pand naar Amsterdam zijn gegaan.”

Evenement: Amsterdam Flash Event (in samenwerking met Ink District Amsterdam)

  • Eventlocatie: TOBACCO Theater
  • Datum: 25 maart 2023
  • Video: Anne-Jan Pouw

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.