Theater Amsterdam ademt hospitality voor Entree Awards 2019

27-11-2019 - De Entree Awards is de jaarlijkse gala-awardshow waar felbegeerde horecaprijzen worden uitgereikt aan de meest toonaangevende horecaondernemers, -bedrijven, bartenders en bierspecialisten. Voor de derde keer op rij was Theater Amsterdam de locatie voor dit event.

“De hospitality-lat ligt hoog”, vertelt Eva Otto, directeur van Theater Amsterdam. “We hebben hier te maken met niets anders dan de échte horeca-top van Nederland. De grootste trendsetters. Onze uitdaging is om deze mensen elk jaar weer te verrassen en inspireren. Gelukkig doen we dit samen met onze vaste cateraar De BorrelFabriek die van nature de creativiteit door het bloed heeft stromen”, aldus Eva.

Rond half 6 s ´avonds trippelde de gasten binnen in Theater Amsterdam.  Strak in pak gehesen mannen en glinsterende gala jurken waande zich door de foyer. De combinatie van dit high- end event in de rauwe omgeving van de industriële Houthavens van Amsterdam bracht een magische sfeer teweeg.

Na een warming up in de foyer, werden de 850 gasten welkom geheten in de theaterzaal door gastheer Ruben Nicolai. Hier werden in de 13 categorieën awards uitgereikt voor onder andere Best Hotel design, Best Restyling en Next Generation. Opvallend was de verandering in winnaars, waar de Entree Awards vaak gezien werd als een Amsterdams feestje, waren de winnaars nu te vinden van Rotterdam tot aan Winterswijk.

Van wortel tot oester
Rode lopers en champagne is wat je misschien wel verwacht op een gala-avond. Bitterballen en kaassnacks geserveerd vanuit een ingenieuze riem door in glitter gehesen modellen is misschien wat een horecaspecialist niet meteen zou verwachten.

Na de award ceremonie werden de gasten vanuit de zaal ontvangen in de black-box. De gasten konden via de schermen die openden zo doorlopen naar het feest. Hier werden de gasten verrast door spectaculaire cocktailbars van de diverse sponsoren en een walking dinner van 5 gangen. De gasten werden getrakteerd op verschillende gerechten uiteenlopend van vegetarische rendang van wortel tot aan oesters als dessert, gemaakt van witte chocolade met eetbare parels.

Opdrachtgever Mike Velleman: “We kunnen terugkijken op misschien wel de beste editie van de Entree Awards, uiteraard mede mogelijk gemaakt dankzij de enthousiaste medewerking van Theater Amsterdam en de creatieve BorrelFabriek. Een topprestatie, een voorbeeld voor waar Horeca voor staat!”

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. The Food Line-up

  Er is een revolutie gaande in event-catering. Niet 1 cateraar maar een line-up van meerdere gepassioneerde chefs en...
 2. Food Jazz & DJ's

  Food Jazz & Dj's is een culinair evenementenbureau dat opvalt door haar creatieve en ongedwongen manier van koken en...
 3. Grill`nSmoke BBQ Catering

  Gewapend met houtgestookte XXL BBQ smokers bereidt Grill’nSmoke de mooiste BBQ-gerechten op evenementen,...
 4. Bakx & Meijer Catering

  ‘’Met liefde onze opdrachtgevers ontzorgen door middel van creativiteit, ervaring en gastvrijheid. We zorgen samen...
 5. Party Rent Group

  Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de inrichting van uw...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners