Pridea%3A+hoe+inzichten+en+idee%C3%ABn+vanuit+een+event+tot+echte+resultaten+leiden
Persberichten

Pridea: hoe inzichten en ideeën vanuit een event tot echte resultaten leiden

EVENEMENTENBUREAU - Pridea is al sinds 2012 actief en toch staan ze in het komende EventBranche Magazine op de pagina innovaties. Het bureau is zich namelijk sinds kort aan het richten op zakelijke events en meetings. En terecht, want Pridea vertaalt ideeën, inzichten en wensen die ontstaan tijdens events, congressen, meetings en vergaderingen naar daadwerkelijk resultaat

‘Onze visie is dat de meest succesvolle manier om je bedrijf te verbeteren begint bij de expertise van medewerkers. Omdat medewerkers elke dag aanlopen tegen dingen die beter kunnen en elke dag kansen zien, hebben zij de beste ideeën. Die ideeën met en door medewerkers te realiseren, maakt de organisatie succesvoller, slimmer en gewoon leuker. Dat levert geld op en dat is belangrijk. En het resulteert in trots, doordat medewerkers zich betrokken voelen en het bedrijf beter presteert.

Hoe dit vertaald wordt naar events? In 3 stappen ga je van een one-off event naar blijvend resultaat: deelnemers vooraf activeren om met eigen ideeën en suggesties inhoud te geven aan het doel, tijdens het event live, met persoonlijke benadering, wensen en voornemens vastleggen en elkaar alvast aan de slag gaan, om vervolgens via het IdeaCommunity-platform ondersteuning te bieden bij het afronden en in praktijk brengen. 

>> MEER WETEN: PRIDEA

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.