Openingsact.nl: springt in op de toenemende vraag naar openingsacts

24-11-2017 - ARTIESTENBUREAU - De titel van de website spreekt eigenlijk al voor zich: Openingsact.nl Op deze website vinden eventmanagers en – professionals inspiratie voor de opening van uiteenlopende events. ‘De vraag naar bijzondere openingsacts, gekoppeld aan inhoud, groeit hard en daarom was het tijd voor een nieuwe website die bij deze vraag past’, aldus Willemijn van Hussen van artiestenbureau Blue Luna.

BlueLuna is niet alleen al 12,5 jaar dé eventpartner voor de vertaling van een boodschap in bijzonder entertainment, ook heeft zij al enkele jaren een apart label: Openingsact.nl, een website voor bijzondere openingsacts: bestaande acts en acts op maat. Deze website is heropend na een flinke verbouwing.

Foto: SeniorWeb Ambassadeursdag 2017, Bart van der Putten

Jarenlange ervaring
Een goede openingsact is onmisbaar voor vele evenementen: het trekt de aandacht van de gasten, geeft energie en zet de juiste toon, mits de act verrassend is en op de juiste manier gekoppeld is aan de inhoud en/of boodschap van het event. 

Door jarenlange ervaring kent BlueLuna deze kunst als geen ander en weet ze telkens weer uitzonderlijke openingsacts te leveren voor een bedrijfsfeest, gala, congres, productintroductie of opening van een pand.
Dit kan zowel een bestaande openingsact zijn, eventueel toegespitst op het thema, als een openingsact die compleet op maat wordt gemaakt. De vraag naar bijzondere openingsacts, gekoppeld aan inhoud, groeit hard en daarom was het tijd voor een nieuwe website die bij deze vraag past.

Inspiratie voor eventmanagers en -professionals
Vanaf nu is de nieuwe www.openingsact.nl online. Deze website geeft een compleet overzicht van alle bestaande, exclusieve openingsacts van BlueLuna, maar geeft ook inzicht in wat er zoal al aan maatwerk is gedaan. Dit maakt de nieuwe website de perfecte plek voor eventmanagers en –professionals om inspiratie op te doen en de mogelijkheden van de acts en het maatwerk te verkennen. Daarbij kan er ook op type evenement gezocht worden waarbij BlueLuna aanbevelingen van geschikte openingsacts en maatwerkcases geeft. Ook zijn er directe mogelijkheden te vinden om contact op te nemen met BlueLuna voor vragen of om gewoon eens even te sparren.

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners