MPI Nederland stelt Jouke van Dijk aan als nieuwe VP Strategic Partnerships

12-07-2018 - MPI Nederland heeft Jouke van Dijk, commercieel verantwoordelijk bij o.a. eventlocatie EVM19 en Valk Events, aangesteld als nieuw bestuurslid. Van Dijk zal zich in deze functie de komende tijd voornamelijk gaan richten op de partnerships.

'Al 25 jaar ben ik werkzaam in de evenementenbranche. Van origine vooral met actie en avontuur in de buitensport, tegenwoordig ook steeds meer met personeelsfeesten en congressen, incentives en teambuilding. Ik werk als commercieel manager voor Valk Events, het evenementenbureau van Van der Valk International. Daarnaast ben ik commercieel verantwoordelijk voor evenementenlocatie Eiland van Maurik 19 en nautisch organisatiebureau Rib Events. De deelnemer staat centraal en de doelstellingen van de opdrachtgever moeten worden gerealiseerd, de verwachtingen overtroffen. Steeds weer een mooie uitdaging!', aldus van Dijk.

Meeting Professionals International Netherlands Chapter is de Nederlandse afdeling van Meeting Professionals International (MPI), een vakvereniging voor mensen die actief zijn binnen de Meeting & Event industrie. Wereldwijd zijn ongeveer 20.000 leden aangesloten bij MPI en in Nederland zijn dat er zo’n 200.
 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners