Hoe organiseer je een succesvol congres?

04-10-2018 - Volg de 2-daagse leergang Conference Management op 7 en 21 november 2018, die Master in Event Management samen met MPI organiseert. Tijdens deze dag leer je alles over planning, promotie en finance, over bid procedures, sponsoring, trends én de valkuilen bij het organiseren van een congres.

De leergang zich richt op personen die werkzaam (willen) zijn in de (wetenschappelijke) congresmarkt. Dat geldt dus voor enerzijds de congresorganisatoren en/of  planners bij verenigingen en anderzijds ook voor medewerkers van congreslocaties. De opgedane kennis draagt bij aan een veel betere samenwerking en dit leidt tot betere resultaten. Kortom, een essentiële en niet te missen leergang.

Tijdens de bijeenkomst, die verspreid is over 2 dagen, wordt er specifiek ingegaan op de zaken die kenmerkend zijn voor congressen en afwijken van eventmanagement. Zelfs de doorgewinterde eventmanager zal nieuwe inzichten krijgen als het gaat om conference management. Kwaliteit staat in het 2-daagse programma voorop. Deze inspirerende cursus is volledig ontwikkeld door MPI. Een drietal enthousiaste, ervaren docenten nemen  de deelnemers deze dagen mee vanuit de visie dat ofschoon je theorie als basis nodig hebt, het vooral een vak is dat je in de praktijk zult leren.

De leergang en het lesmateriaal is in het geheel samengesteld door MPI en is een weergave van de jarenlange ervaring van haar leden die zich bezighouden met de organisatie van congressen. MPI is met 23.000 leden ’s werelds grootste en meest actieve vakvereniging voor de meeting & event industrie en bestaat inmiddels meer dan 40 jaar.

Verdere informatie en direct inschrijven doe je hier: https://masterineventmanagement.nl/leergangen/81/conference-management

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners