DCRT Event Decorations & Styling: nieuwe directeur, sfeerconcepten en website

20-09-2018 - DCRT start het najaar met twee grote lanceringen: een compleet nieuwe website en drie sfeerconcepten voor de feestdagen. De lijnen Botanical Green, Classical X-mas en Natural Christmas bieden zowel evenementenlocaties als bedrijven het gemak van een kant-en-klaar en inspirerend sfeerconcept. De nieuwe website biedt o.a. een gebruiksvriendelijke winkelmodule voor het zelf selecteren van meubilair, een uitgebreid portfolio en diverse lookbooks.

Het najaar staat in het teken van vernieuwing en inspiratie. DCRT heeft de afgelopen jaren haar sporen verdiend op het gebied van event styling en standbouw. Dit verdient een passend platform op het web, vertelt de kersverse directeur Floris van Beek: “Ik was al jaren bekend met het werk van DCRT, voordat ik er per juni een nieuwe uitdaging vond. Het werk kenmerkt zich door veel creativiteit met een twist op het gebied van meubelverhuur, concepten, standbouw en decoratie. Juist die voorbeelden van onze maatwerk concepten en stands die variëren van thematisch tot technologisch futuristisch verdienen een prominente plaats online. Dit is het werk waar we als team trots op zijn en waar we dagelijks vol passie aan werken. Bovendien geeft het (potentiële) opdrachtgevers uitstekende referenties en inspiratie. Bij de verhuur van de negen meubellijnen die in eigen beheer zijn ontwikkeld ligt de focus op gebruiksvriendelijkheid.”

Stijlvolle feestdagen met de sfeerconcepten van DCRT
“Terwijl event minded Nederland genoot van een heerlijke zomer was ons creatieve team druk in de weer met de aankomende feestdagen. Dit heeft geresulteerd in drie nieuwe feestelijke sferen. Deze zijn toepasbaar op een receptie, diner en feestavond.”

Botanical Green
Dit sfeerconcept sluit naadloos aan bij de doorgaande trend van natuurlijke materialen en goudtinten. De stijl combineert allerlei planten, hout pauwenveren met een stoere stalen meubellijn. Deze stijl is voor evenementenlocaties of bedrijven die zoek naar trendy, rustiek en groen.

Classical X-mas
Bij Kerstmis blijft traditioneel groen en rood wederom populair. De Classical X-mas lijn combineert deze tinten met zwart en goud voor extra karakter en allure. Het sfeerconcept combineert met meerdere meubellijnen, waardoor de opdrachtgever kan kiezen tussen een krachtige of meer glamour look.

Natural Christmas
Zacht, elegant en stijlvol. Het Natural Christmas concept bevat veel witte accenten, gecombineerd met pasteltinten en natuurlijke materialen. Het is een tijdloze stijl met o.a. velvet stoelen, een dinertafel met eiken blad, gouden kerstdecoratie, witte (kunst)pelzen en houten boomstam krukken.

“De komende tijd kun je van ons meer creativiteit, net dat beetje extra service en een grote glimlach verwachten. Zoals men zegt ‘de koffie staat klaar’, maar mocht dat er nog even niet inzitten, neem dan een kijkje op de nieuwe website”. www.dcrt.nl

 

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Tio University of Applied Sciences

  Wil jij ook evenementen organiseren? Word een talent in het organiseren van evenementen met de hbo-opleiding Hotel-...
 2. Omnivents, Avontuurllijk Evenementenbureau, PEOPLE-POWER-PLAY

  Omnivents en Watergoed, een one-stop-shop!
 3. Switzerland Convention & Incentive Bureau

  Zwitserland is een uitstekende bestemming voor meetings, incentives, congressen of evenementen.
 4. Party Rent Group

  Inrichtingsconcepten, designmeubilair, catering equipment, event-logistiek
 5. Jan Verhuur

  JAN Verhuur als verhalenverteller voor jouw event Sinds jaar en dag verzamelen de inkopers bij JAN Verhuur bijzondere...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners