Blue Rhapsody verrassend decor Deutschland Sucht den Superstar

14-09-2020 - In bijzondere tijden moet je je als organisatie openstellen, uit je comfortzone treden en denken in mogelijkheden. Dat is nu net wat wij als Constant in Beweging hebben gedaan. Zo kwam er een nieuwe markt op ons pad, waar we voorheen nimmer aan gedacht hadden: ons schip Blue Rhapsody als varende tv-studio van de populaire Duitse tv-show ‘Deutschland Sucht den Superstar’.

We hebben maanden met het team van RTL samengewerkt om deze productie vorm te geven en we zijn dan ook erg trots op deze nieuwe en unieke opdracht. 14 dagen lang zal Blue Rhapsody de Duitse wateren bevaren met aan boord honderd crewleden en dagelijks dertig nieuwe kandidaten. Prominente juryleden Dieter Bohlen, Michael Wendler, Maite Kelly en Mike Singer zullen getalenteerde kandidaten aan boord beoordelen op hun kunsten en hen hopelijk een plaats in de volgende ronde aanbieden.

Blue Rhapsody maakt een stop in: Rüdesheim, Bacharach, St. Goar, Boppard, Braubach, Koblenz, Andernach, Linz am Rhein, Königswinter, Keulen, Düsseldorf en Duisburg. De vaart eindigt daar op 27 september. Met nog twee open auditie momenten naast de reguliere opnames, kunnen talenten alsnog de kans krijgen om aan boord te stappen om op te treden voor de juryleden (19 september in Andernach en 25 september in Keulen).

Het nieuwe seizoen van ‘Deutschland sucht den Superstar’ wordt vanaf begin 2021 uitgezonden door RTL Duitsland. Bij Constant in Beweging kunnen we niet wachten om het resultaat van deze bijzondere opdracht te zien.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Flint Theater Evenementen en Congressen

  Flint is de ideale locatie voor een succesvol evenement in theatrale stijl. Groot of klein, met meerdere zalen of...
 2. Bureau voor Evenementen

  Bureau voor evenementen is een nononsense evenementenbureau die haar tijd vooruit is. Het goede van traditionele...
 3. Studio 21

  In no time een verpletterende (merk)beleving neerzetten? Dan ga je naar Studio 21! In een compleet verbouwde ronde...
 4. InPrintMatter BV

  inPrintMatter is het ideale partner & productiebedrijf voor XL prints en productie van 2D + 3D Blow Ups &...
 5. Losberger De Boer

  De Boer levert tijdelijke turnkey accommodaties voor evenementen en bedrijfstoepassingen op elke mogelijke locatie.

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners