(Bedrijfs)festivals op Evenementenlocatie EVM19

13-06-2018 - Evenementenlocatie Eiland van Maurik is volop in ontwikkeling voor de markt van festivals. De afgelopen maanden zijn het terrein en de bereikbaarheid hiervoor sterk verbeterd. Behalve op bedrijfsfeesten en – festivals richt EVM19 zich hiermee ook op particulieren.

Evenementenlocatie Eiland van Maurik is volop in ontwikkeling voor de markt van festivals. De afgelopen maanden zijn het terrein en de bereikbaarheid hiervoor sterk verbeterd.

Behalve op bedrijfsfeesten en – festivals richt EVM19 zich hiermee ook op particulieren. De komende tijd staan er sportieve evenementen op de agenda zoals het gezondheidsfestival Vitaal Festival op zondag 24 juni, obstacle run Mud & Water Challenge op 13, 14 en 15 juli en de stoere Highdays op 22 juli en 29 augustus.

Ook voor bedrijven ontwikkelt EVM19 festivals, een mooi voorbeeld hiervan is de Dutch Dakar Experience op 25 en 26 mei. 1200 bezoekers konden op uitnodiging van de opdrachtgever onder andere meerijden in Dakar Trucks met echte Dakar coureurs, zelf een parcours rijden in een off-road voertuig en meevaren in een rib boot.

Meer informatie over EVM19 en mogelijkheden voor uw eigen (bedrijfs)festival zijn te vinden op www.evm19.nl.

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners