Zakelijke+mogelijkheden+Kerstcircus+Ahoy
Nieuws

Zakelijke mogelijkheden Kerstcircus Ahoy

Kerstcircus Ahoy wordt voor de 37ste keer georganiseerd en heeft elk jaar een compleet vernieuwd programma. Voor 2007 wordt wederom een programma van wereldformaat gepresenteerd met vele internationale artiesten.

Ook dit jaar staat het circus eerst in MECC Maastricht, van woensdag 12 tot en met zondag 16 december 2007. Om vervolgens van vrijdag 21 december tot en met zondag 30 december 2007 met maar liefst 19 voorstellingen te eindigen in Ahoy Rotterdam.

Kerstcircus Ahoy vond vorig jaar voor het eerst plaats in het nieuwe Ahoy Theater en de reacties van het publiek waren unaniem enthousiast. 'Men voelde zich aangenaam verrast door de intieme sfeer van de nieuwe locatie en opzet: “zoals een echt circus hoort te voelen”, was de reactie van velen', aldus de organisatie van het Kerstcircus.
 
Exclusieve bedrijfsvoorstellingen
Speciaal voor bedrijven, verenigingen en instellingen biedt het circus in Ahoy Rotterdam en MECC Maastricht de mogelijkheid om een exclusieve voorstelling in te plannen op een gezamenlijk overeen te komen datum.
Deze voorstellingen met een capaciteit tot 4.000 personen per voorstelling kunnen uiteraard geheel in het teken van uw organisatie komen te staan.

Groepsarrangementen
Zowel in Maastricht als in Rotterdam worden daarnaast speciale groepsarrangementen aangeboden vanaf 25 personen. U ontvangt entreekaarten uiteraard tegen een gereduceerd tarief maar er zijn ook vele cateringmogelijkheden. Een en ander kan geheel op maat voor u geregeld worden.
© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.