Welk 'spoor' kies jij tijdens het circulaire congres voor eventprofs? Schrijf je nu in!

26-11-2019 - The Circle of LIVE, op 20 januari 2020 bij Amsterdome, is hét kennisevent voor eventprofessionals dat inspireert, prikkelt en activeert om evenementen circulair en toekomstproof te maken. Aan de hand van inspirerende sprekers, voorbeelden en feiten opent dit event de deur naar een nieuwe en duurzame eventwereld.

Wat kun je verwachten? 
Een krachtig, prikkelend en inspirerend plenair programma, met sprekers als Hans Steenbergen (Food Inspiration) en Milan Meyberg (Internationaal duurzaamheidstrateeg en event-manager), is de aanzet tot zelf aan de slag gaan. Na het plenaire deel kiezen gasten hun eigen route: waste, food, energie, mensen? Via een aantal 'sporen' kom je altijd weer uit in het ronde hart van het evenement. In die Circle of Live worden jouw wensen vastgelegd, hier start jouw activatie. Een activatie gericht op jouw stap: welke stap ga jij zetten om de wereld een beetje beter te maken? In samenwerking met Pridea gaan we jouw wens vastleggen en opvolgen.

Samen op weg naar het toekomstproof maken van onze branche. Daar wil jij toch ook bij zijn? Blok 20 januari 2020 dan alvast in je agenda en verzeker jezelf van een plek door een voorinschrijving te doen!

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. De Rijtuigenloods

  De Rijtuigenloods biedt met de combinatie van een historisch, industrieel karakter en een trendy interieur een unieke...
 2. Evenementenlocatie Eiland van Maurik 19

  Evenementenlocatie Eiland van Maurik 19 is een inspirerende locatie voor avontuurlijke evenementen.
 3. TivoliVredenburg

  Laat u verrassen door de intimiteit en de bijzondere “look and feel” van de 5 verschillende zalen
 4. Jaarbeurs MeetUp

  Welkom bij hét vergadercentrum van de toekomst.
 5. Holland Evenementen Groep

  Een allround en unieke evenementenlocatie in het midden van Nederland. Dé locatie voor bijzondere...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners