Vineyard Catering eerste partycateraar met gouden Green Key certificering

08-12-2017 - Vineyard Catering heeft op 27 november als eerste partycateraar in Nederland een gouden Green Key certificering gekregen. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Voor Vineyard is het een mooie beloning voor de inspanningen van de afgelopen jaren. Met haar productiekeuken loopt Vineyard voorop in duurzaamheid en efficiëntie. Zo wordt de restwarmte van apparatuur bijvoorbeeld gebruikt om het gebouw op te warmen en om water op te warmen waar mee wordt gekookt. Daarnaast maakt Vineyard gebruik van moderne waterbesparende en ergonomische apparatuur. Maar ook op het gebied van inkoop staan duurzaamheid en kwaliteit voorop. Er wordt uitsluitend gekozen voor seizoensgebonden ingrediënten die uit de buurt komen.

Algemeen directeur Jurgen van Wijngaarden is blij met de certificering: 'Dat we bij de bouw van onze keuken gekozen hebben voor een duurzaam werkproces was heel bewust, maar dat nu ook uit de benchmark van Green Key blijkt dat we gemiddeld 25% minder energie verbruiken dan vergelijkbare locaties is met recht een kroon op het werk.'

Over Vineyard
Vineyard werkt op ongeveer 20 onderscheidende locaties in Nederland, zoals TivoliVredenburg, de Ziggo Dome, AFAS Live, Nyenrode Business Universiteit, Kasteel de Haar, het Muiderslot en Menno Kroon – private venue. Maar ook op bedrijf- of privélocaties verzorgt het bedrijf cateringconcepten passend bij de doelgroep van de opdrachtgever en de locatie.

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. MPS Food & Design

  Wij zijn Martinair Party Service, kortweg MPS. Wij creëren tot de verbeelding sprekende eventcatering.
 2. Veldeman

  ‘Challenge our limits’: wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en zoeken steeds naar de beste totaaloplossing op...
 3. Off-Road Verhuur

  Bij Off-Road Verhuur kunt u terecht voor het huren van vervoersmiddelen voor uw evenement
 4. Neptunus

  Neptunus is de onbetwiste expert als het gaat om tenten of tijdelijke accommodaties voor uw evenement
 5. BIS Event Rental

  Als u wel eens zakelijke evenementen organiseert, weet u het… goede audiovisuele ondersteuning is onmisbaar voor...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners