Veldeman en Social Distancing: overzicht van oplossingen

23-06-2020 - Intussen zijn al heel wat coronamaatregelen versoepeld, maar de anderhalvemeterregel zal nog geruime tijd de norm blijven. Veldeman biedt een aantal oplossingen om de social distancing te kunnen garanderen binnen jouw (event)organisatie. Van personaliseerbare afscheidingen tot extra op maat gemaakte ruimte, de toepassingen en mogelijkheden zijn legio. We geven je graag een overzicht.

De personaliseerbare schermen bestaan uit een aluminium frame met daarin een hoogwaardig PVC-zeildoek. Ze zijn uiterst stevig, hebben een hoge windlast en kunnen daarom zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het bovenste gedeelte van het scherm bestaat uit een transparant zeildoek om het zicht op de omgeving te behouden. In een eerste variant bestaat het onderste gedeelte uit een wit zeildoek dat gepersonaliseerd kan worden met een logo of merk. Ook andere kleuren PVC zijn uiteraard mogelijk. In de tweede variant is het onderste gedeelte open. Een belangrijk pluspunt is de koppelbaarheid van de schermen waardoor ook langere afscheidingen gebouwd kunnen worden.

 

Veilig naast elkaar zitten

 

Dankzij hun stevigheid zijn de PVC-schermen ideaal als afscheiding op terrassen. Door gebruik te maken van de schermen kunnen tafels dichter bij elkaar gezet worden, en meer tafels betekent meer inkomsten voor horecazaken.


 

Ook in andere sectoren zijn deze schermen perfect inzetbaar als afscheiding. Specifiek voor voertuigen ontwikkelde Veldeman bijvoorbeeld PVC-afscheidingen om chauffeurs af te schermen van passagiers. Zo wordt ook de veiligheid gewaarborgd van mensen die dagelijks onderweg zijn.

 

Ontvangst- en bezoekunits


Om klanten, leveranciers en/of bezoekers op een veilige manier te ontvangen biedt Veldeman ontvangst- en bezoekunits aan. Deze kunnen op maat ingericht worden met scheidingswanden, ontvangstbalies, meubilair, elektriciteit, verlichting, ... 

Verschillende afmetingen en inrichtingen zijn beschikbaar. Bij Psychiatrisch Centrum Sint-Hiëronymus bijvoorbeeld kunnen de patiënten op een veilige manier bezoek ontvangen in deze units.



 

Extra ruimte nodig?

Heeft je organisatie extra ruimte nodig om de social distancing te kunnen garanderen? Met zijn tenten en tijdelijke structuren biedt Veldeman een oplossing op maat.

Heb je voor je medewerkers tijdelijk nood aan extra kantoorruimte, werkruimte, vergaderlokalen of lunchruimte? Wil je een overdekte wachtruimte voorzien voor je klanten? Denk je eraan om je terras te overkappen zodat je klanten droog kunnen genieten van hun bezoek aan je zaak? Heb je nood aan extra winkelruimte of opslagruimte? Wil je een overkapping voorzien zodat de leden van je sport- of fitnessclub beschermd tegen regen buiten kunnen trainen? 


De toepassingen zijn legio. De tenten en overkappingen zijn beschikbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Van partytenten over aluhallen tot constructies met meerdere etages, voorzien van PVC-zijwanden, panelen, ramen, deuren of enkel een dakconstructie... in het uitgebreide gamma tenten en accessoires vind je beslist de geschikte oplossing.

 

Oplossingen voor social distancing, één aanspreekpunt

 

Op zoek naar een oplossing om social distancing te kunnen garanderen binnen jouw organisatie? Contacteer Veldeman! Zij denken met je mee en werken graag een totaaloplossing op jouw maat uit.

 


Wijshagerstraat 17
3960 Bree, België

T: +32 89 47 31 31
F: +32 89 47 37 77

E: info@veldemangroup.com

 

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners