Trendwatchers+kijken+positief+naar+eventbranche%3A+%27Jongeren+confronteren+met+de+ontmoeting%27
Nieuws

Trendwatchers kijken positief naar eventbranche: 'Jongeren confronteren met de ontmoeting'

EVENTBRANCHE MAGAZINE - Farid Tabarki, Susanne Piët, Richard en Lieke Lamb waren als trendwatchers bereid om vanuit een helikopterview de trends en ontwikkelingen in een uitgebreid artikel te vertalen naar de eventbranche. Het complete artikel voor onze leden in het EventBranche Magazine, hierbij alvast een paar voorzetjes: jongeren moeten geconfronteerd worden dat er meer is dan social media.

Die conclusie trekt Farid Tabarki. Hij ziet in de toekomst voor evenementen vooral de rol van verdieping weggelegd. 'Evenementen gaan meer inspelen op verdieping, waarbij wordt stil gestaan met waar je mee bezig bent. Ontmoeten wordt belangrijker, beleving wordt belangrijker, prikkelen van onze zintuigen worden nog belangrijker. Jongeren moeten geconfronteerd worden dat er naast social media en beeldschermen nog een andere kant van het leven belangrijk is, waarbij de ontmoeting centraal staat.'

>> Veel meer lezen over hoe de trendwatchers onze toekomst voorspellen: word vandaag nog lid van EventBranche.nl en ontvang alsnog het laatste magazine: 2016 het jaar van het evenement.

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.