Trendwatcher+en+futurist+Marcel+Bullinga+%2860%29+overleden
Nieuws

Trendwatcher en futurist Marcel Bullinga (60) overleden

TRENDWATCHERS - Marcel Bullinga overleed half april aan een slopende ziekte. Trendslator, het netwerk van trendwatchers, deelde het nieuws. Voor EventBranche.nl, dat jarenlang een trendmagazine uitbracht, was Marcel Bullinga een vaste steun en toeverlaat. Hij sprak onder meer tijdens de EventBranche Borrel bij Classic Park en prijkte op de voorpagina van het EventBranche Trendmagazine 2013.

Met respect en dank voor de samenwerking delen wij het bericht van Trendslator:

'Door een ernstige ziekte is futurist en trendwatcher Marcel Bullinga overleden. Marcel was actief als auteur, trainer, spreker en dagvoorzitter. Hij gaf honderden presentaties voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Hij behoorde tot de groep vooraanstaande trendwatchers in Nederland met een bewezen staat van dienst. Kort voor zijn overlijden verscheen zijn laatste boek ‘Iedereen aan de robot! – Hoe robots onze economie en democratie gaan redden’. Marcel werd regelmatig geïnterviewd, met name vanwege zijn kennis op het gebied van robottechnologie en de invloed ervan op de samenleving.'

In 2014 was Marcel Bullinga spreker tijdens de EventBranche Borrel bij Classic Park in Boxtel:

Voor het EventBranche Trendmagazine schopte Marcel het zelfs tot covermodel. Klik op onderstaande afbeelding om het trendmagazine nog eens terug te lezen.

EventBranche.nl wenst familie en nabestaanden veel sterkte.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.