The Experience Conference: zuurstof voor marcom- en eventprofessionals

24-05-2019 - EVENT CONGRES - The Experience Conference van IDEA, de brancheorganisatie voor evenementenbureaus, is dit jaar wederom de dag na de #BBBQ19. Op maandag een groots feest op het strand in Scheveningen, de dag erna een grote dosis inspiratie en kennis. Een tweedaagse waar iedere eventprofessional en/of opdrachtgever de agenda voor moet blokkeren.

De vierde editie van The Experience Conference vindt op dinsdag 2 juli aanstaande plaats op een mooie buitenplaats midden in het Groene Hart (regio Utrecht). Dé perfecte plek om je zomer(vakantie) in te luiden. Een frisse middag gevuld met bijzondere sprekers en verrassende activiteiten, die je beleeft in gezelschap van ‘kindred spirits’ (die onze mainstream collega’s ‘peers’ zouden noemen). Ben jij in voor wat avontuur, op zoek naar direct toepasbare inspiratie en sta je open om anders te denken? Het programma van The Experience Conference staat bekend om het verfrissende en verrassende karakter. Gegarandeerd 'zuurstof' voor jou als marcom- en eventprofessional. De komende weken onthullen we telkens een nieuwe spreker of bijzondere gast.

Wie de gebaande paden verlaat, treft vaak veel moois aan. Onverwachte ontmoetingen, verrassende plekken en niet geplande gebeurtenissen liggen opeens voor je voeten. Die andere wending geeft het leven vaak net dat beetje meer kleur. En dromen we er niet allemaal van om af en toe gewoon even avonturier te zijn?

Het organisatie-team van branchevereniging IDEA: 'Dat diegenen die anders durven te denken het verschil maken weten we natuurlijk allang. Organisaties en merken maken hier vaak dankbaar gebruik van. Zij weten precies hoe te appelleren aan de ‘wanderlust’ van hun publiek. Voor wie steeds vaker geldt dat zij juist in de plekken waar niet iedereen komt vaak inspiratie vinden. Mainstream is ook maar zo gewoon en het zijn juist de uitzonderlijke belevenissen die bijblijven. Bij IDEA is dat precies waar we voor staan: unieke ervaringen creëren, buiten de lijntjes kleuren en de ‘experiences’ die dan ontstaan vooral samen beleven. Tijdens deze 4e editie van The Experience Conference brengen we verhalen en inspiratie die deze stoutmoedige titel eer aandoen. Voor iedereen die in het marketing- communicatie- of event umfeld werkzaam is. En natuurlijk nemen we een gedurfde aanpak wat betreft de programma opbouw en vertaling van ons thema.' 

 

 

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Effectivents

  Effectivents verzorgt een verkorte opleiding eventmanagement en diverse trainingen en cursussen in eventmanagement...
 2. Kronenburg

  Zoekt u voor uw evenement of event een sprankelende Host of Hostess, een ervaren Teamleider, een elegant Hospitality...
 3. Marketing Generation

  Wij zijn specialist in live communicatie en weten met onze concepten en events mensen te raken en waardevolle...
 4. Holland Evenementen Groep

  Een allround en unieke evenementenlocatie in het midden van Nederland. Dé locatie voor bijzondere...
 5. Omnivents, Avontuurlijk Evenementenbureau, PEOPLE-POWER-PLAY

  Omnivents en Watergoed, een one-stop-shop!

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners