The+Experience+Conference%3A+%27Wie+denkt+dat+eventmarketing+alleenstaand+is%2C+die+is+in+gevaar%21%27
Nieuws

The Experience Conference: 'Wie denkt dat eventmarketing alleenstaand is, die is in gevaar!'

EXPERIENCE MARKETING - 'Wie denkt dat evenementen en live communicatie nog altijd alleenstaande activiteiten zijn die niet passen in de marketingmix, die mensen zijn in gevaar. Bij Cisco focussen wij op omnichannel-marketing en hoe evenementen en marketing samen komen en elkaar versterken', aldus Gerd De Bruycker, Marketing Director Nothern Europe bij Cisco.

'Het gaat niet om digitale marketing, maar marketing in een digitale wereld. En dat geldt ook voor evenementen: live communicatie in een digitale wereld en hoe komen deze samen', aldus de juryvoorzitter van BEA World. 'Ook de wereld van eventmarketing en live communicatie moet zichzelf gaan digitaliseren. Daarbij gaat het allemaal om data, data, data, wat is de return on investment. Dus wij moeten nog beter gaan nadenken over wie is onze doelgroep, wat zijn onze doelstellingen en hoe gaan we dat meten.' Bekijk de 20 minuten van De Brucker tijdens The Experience Conference van brancheorganisatie IDEA:



Gerd De Bruycker, juryvoorzitter van BEA World Awards tijdens BEA World Festival

Dat Gerd De Bruycker gewicht heeft binnen de wereld van eventmarketing en live communicatie, blijkt niet alleen uit zijn gewichtige rol binnen Cisco, maar ook uit het feit dat hij voor de tweede keer is verkozen tot juryvoorzitter van de internationale BEA World Awards, de prijzen voor de beste eventmarketing en live communicatie ter wereld. EventBranche.nl is naast organisator van de Gouden Giraffe Event Awards in Nederland, ook grote promotor van de internationale Awards: 'Nederland staat zeer hoog aangeschreven als het gaat om eventmarketing en live communicatie en dat komt deels door de vele Nederlandse winnaars tijdens BEA World. Dat legt ons, en gaat ons zeker op langere termijn, geen windeieren. Dus hierbij een oproep: schrijf niet alleen voor de Gouden Giraffe, maar zeker ook voor BEA World Awards. Bijkomend voordeel: de inschrijfformulieren lijken veel op elkaar.... 


 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.