The+Experience+Conference+2020%3A+Ulrike+Tondorf+%28Bayer%29%2C+Edelman+Trust+Barometer+en+Christian+Kromme
Nieuws

The Experience Conference 2020: Ulrike Tondorf (Bayer), Edelman Trust Barometer en Christian Kromme

EXPERIENCE CONFERENCE 2020 - The Experience Conference van IDEA is weer echt zo'n moment waar koers en richting bepaald wordt. De conference draagt dit jaar de toepasselijke naam Satelite Edition: vanuit een centrale opnamelocatie wordt het event doorgestuurd naar de 50 bureau-leden van IDEA, die op hun bureau met gasten en relaties het event live online volgen. De eerste sprekers zijn bekend.

IDEA zet haar eigen The Experience Conference 2020 op 10 september 2020 als volgt neer: 'September is dé maand om nieuwe en frisse plannen te smeden. Dus kijken we tijdens The Experience Conference 2020 niet achterom, maar richten we onze blik vol energie op de toekomst. Met veerkracht en creativiteit als de grote aanjagers van vernieuwing en vooruitgang in de wereld van live-communicatie. Want als je je laat leiden door creativiteit, beland je vaak op unieke plekken. En dat is precies waar IDEA-bureaus voor staan: het creëren van unieke ervaringen die je – in welke vorm dan ook – samen live beleeft.' 

'Tijdens The Experience Conference 2020 nemen we een deep dive in de wereld van veerkracht en creativiteit. Dat doen we tijdens een hybride event waar bijzondere sprekers hun kennis en levenslust delen. Waar  live-iconen over hun best kept secrets vertellen.' EventBranche.nl mag de eerste drie sprekers bekend maken: Ulrike Tondorf, een toonaangevende Head of Live & Experience Branding bij het Duitse wereldconcern Bayer, Arent Jan Hesselink van de befaamde Edelman Trust Barometer en visionair Christian Kromme, die dankzij partner het Sprekershuys, de gasten meeneemt in het menselijker maken van virtuele events:

 

Save the Date: 10 september 2020 - Binnenkort meer over start registratie

Meer info: experienceconference.nl/

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.