Tenten als flexibele evenementenlocatie zijn de oplossing tijdens Corona tijd

15-06-2020 - In Corona tijden bieden tenten een oplossing als flexibele evenementenlocatie. Tentenleverancier Maessen heeft de Corona tijden gebruikt om een nieuwe website op te zetten, compleet met goede overzichtsfoto’s, dronebeelden van verschillende evenementen en een actuele Covid-19 button om de gebruiksvriendelijkheid en de korte lijnen te bevorderen.

Beleving
Beleving is het sleutelwoord en uitgangspunt voor de nieuwe website’, aldus Roderick van den Hoek. ‘Door gebruik te maken van kwalitatieve goede overzichtsfoto’s en mooie gedetailleerde sfeerbeelden krijgen bezoekers een goed gevoel van dat wat wij als bedrijf willen uitstralen.’


WOW-effect
Een camerateam heeft het afgelopen jaar diverse events bezocht en beelden geschoten, onder andere door gebruik te maken van een drone. Het spectaculaire eindresultaat van deze gecombineerde beelden staat nu op de homepage van de nieuwe website. De filmbeelden samen met de muziek geven precies dat WOW-effect weer waar Maessen Tenten voor staat 


Covid-19 button
Heel actueel is de Covid-19 button die bij het openen van de website direct te zien is. Hiermee gaat de bezoeker gelijk naar de diverse bedrijfsoplossingen voor bijvoorbeeld het overdekt kunnen sporten in de buitenlucht, triagetenten, extra kantineruimte en terrasoverkappingen voor de horeca.


Gebruiksvriendelijk
Om de gebruiksvriendelijkheid te bevorderen kan de klant op de website zelf de technische tekeningen en benodigde informatie voor b.v. de vergunningaanvraag downloaden. Hiermee geeft Maessen Tenten gehoor aan de vraag naar korte en strakke lijnen.

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners