Uitzendorganisatie Tempo-Team installeerde onlangs haar 
Horeca & Catering adviesraad. Branchekenners Bartel Geleijnse, Ronald van 
den Hoff en Sander Allegro zijn als adviseur tot de raad toegetreden.
      
      
            Tempo-Team gebruikt de raad met name 
als toetssteen voor innovaties. ‘In de branche lopen wij voor wat betreft het 
ontwikkelen en in de markt zetten van serviceconcepten graag voorop’, aldus 
Commercieel branchemanager Maarten Poels. ‘De branche adviesraad helpt ons onze 
doelstelling te verwezelijken; marktleider zijn en blijven.’
        
                    
            Sporen verdiend
De leden van de adviesraad hebben hun sporen in de Horeca & Cateringbranche ruimschoots verdiend. Bartel Geleijnse werkte als (general) manager in de hotellerie, party & event-, catering- en congresbranche en is momenteel directeur van ROI Holding. Zijn bedrijf verzorgt onder andere advies- en interimopdrachten bij grote cateringorganisaties, begeleidt verzelfstandigingen van restauratieve diensten, en verzorgt fusie- en verkoopbegeleidingen.
                    De leden van de adviesraad hebben hun sporen in de Horeca & Cateringbranche ruimschoots verdiend. Bartel Geleijnse werkte als (general) manager in de hotellerie, party & event-, catering- en congresbranche en is momenteel directeur van ROI Holding. Zijn bedrijf verzorgt onder andere advies- en interimopdrachten bij grote cateringorganisaties, begeleidt verzelfstandigingen van restauratieve diensten, en verzorgt fusie- en verkoopbegeleidingen.
Ronald van den Hoff bekleedde, voordat hij zelfstandig ondernemer werd, diverse managementposities in de reiswereld en hotellerie. Met een aantal moderne vergadercentra, een bureau voor kenniscreatie, een internetcommunicatiebedrijf, en een adviespraktijk, gebundeld in de C.D.E.F Holding mag Van den Hoff met recht een innovatieve duizendpoot genoemd worden.
            Sander Allegro tenslotte, heeft een eigen adviespraktijk Allegro INN 
ovationS.  Naast het ondersteunen en begeleiden van organisaties bij 
vraagstukken rond strategie en managementontwikkeling in gastvrijheid is hij als 
docent strategisch management parttime verbonden aan Hotelschool Den Haag en is 
hij regional director Europe, Africa & Middle East voor Leading Hotel 
Schools of the World.