14 november 2006

Tempo-Team: adviesraad voor Horeca & Catering

Rubrieken

Uitzendorganisatie Tempo-Team installeerde onlangs haar Horeca & Catering adviesraad. Branchekenners Bartel Geleijnse, Ronald van den Hoff en Sander Allegro zijn als adviseur tot de raad toegetreden.
Tempo-Team gebruikt de raad met name als toetssteen voor innovaties. ‘In de branche lopen wij voor wat betreft het ontwikkelen en in de markt zetten van serviceconcepten graag voorop’, aldus Commercieel branchemanager Maarten Poels. ‘De branche adviesraad helpt ons onze doelstelling te verwezelijken; marktleider zijn en blijven.’
Sporen verdiend
De leden van de adviesraad hebben hun sporen in de Horeca & Cateringbranche ruimschoots verdiend. Bartel Geleijnse werkte als (general) manager in de hotellerie, party & event-, catering- en congresbranche en is momenteel directeur van ROI Holding. Zijn bedrijf verzorgt onder andere advies- en interimopdrachten bij grote cateringorganisaties, begeleidt verzelfstandigingen van restauratieve diensten, en verzorgt fusie- en verkoopbegeleidingen.

Ronald van den Hoff bekleedde, voordat hij zelfstandig ondernemer werd, diverse managementposities in de reiswereld en hotellerie. Met een aantal moderne vergadercentra, een bureau voor kenniscreatie, een internetcommunicatiebedrijf, en een adviespraktijk, gebundeld in de C.D.E.F Holding mag Van den Hoff met recht een innovatieve duizendpoot genoemd worden.

Sander Allegro tenslotte, heeft een eigen adviespraktijk Allegro INN ovationS. Naast het ondersteunen en begeleiden van organisaties bij vraagstukken rond strategie en managementontwikkeling in gastvrijheid is hij als docent strategisch management parttime verbonden aan Hotelschool Den Haag en is hij regional director Europe, Africa & Middle East voor Leading Hotel Schools of the World.