S%2EV%2EP%2E+Sfeerbeheer+zet+serie+evenementen+neer+in+Den+Haag+voor+Europese+ondernemers
Nieuws

S.V.P. Sfeerbeheer zet serie evenementen neer in Den Haag voor Europese ondernemers

EVENEMENTENBUREAU CONCEPTONTWIKKELING - De laatste week van maart staat Den Haag in het teken van innovatieve ideeën en groeiende ondernemers uit Europa. In een glazen paviljoen op de Hofvijver en op verschillende andere locaties in Den Haag vinden diverse evenementen plaats waar Europese ondernemers, investeerders en start-ups elkaar kunnen ontmoeten.

De evenementen richten zich op nieuwe innovaties met een maatschappelijke impact, groeiende ondernemingen en financiering. In het kader van het Europees voorzitterschap is Den Haag, een van de tien Europese futureproof steden, het middelpunt van deze ‘impact economy’.

Evenementen:
Op 29 maart gaan buitenland-georiënteerde ondernemers tijdens het Internationaal Ondernemers diner georganiseerd door ONL voor Ondernemers speeddaten met verschillende ambassadeurs en internationaal georiënteerde partners. Jan Peter Balkenende spreekt de ondernemers toe over Tomorrow’s Economy.Op 30 maart gaan jonge ondernemers en startups in gesprek met experts op het gebied van toekomstbestendig ondernemen. Zo geven onder andere Jan Kees de Jager van KPN en Eric Saris van de Rabobank hun visie op de toekomstige economie.


Nlgroeit, een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken, de Kamer van Koophandel en NLevator, organiseert op 30 maart het evenement 'De link tussen kampioenen: ambitie & discipline’ voor ondernemers met een omzet tussen de 1 en 10 miljoen euro. Topcoureur Tom Coronel en Marcel Broersma van Peak Value zorgen voor inspirerende speeches en er zijn workshops gericht op de wetten achter de groeidynamica van het bedrijfsleven.


Op 31 maart is de opening van CrowdfundingHub, het Europese expertise centrum voor Alternatieve Financiering, waarbij twee Europese rapporten op het gebied van crowdfunding in Europa gepresenteerd worden. Nederland is een van de koplopers in Europa op dit gebied. Europese crowdfunding experts uit diverse landen delen hun inzichten over de ontwikkeling en inzet van crowdfunding. Deze lancering vindt plaats in het kader van de European Innovative Enterprise Conference. Innovative Enterprise maakt de praktische vertaalslag van innovatieve ideeën naar de financiering daarvan, door een tweedaagse conferentie over ‘Financing ideas from Europe’. Sprekers en masterclasses zijn gericht op Europese investeringsmogelijkheden en –regelgeving. Minister van Economische Zaken Henk Kamp, Europese Commissaris voor Onderzoek, Wetenschap en Innovatie Carlos Moedas, vicepresident van de Europese Investeringsbank Pim van Ballekom en TomTom medeoprichter Corinne Vigreux zorgen voor aanjagende speeches om ideeën om te zetten in bedrijven. Dit evenement is online te volgen via een livestream.


Diezelfde 31 maart presenteren, na spannende voorrondes in 28 Europese lidstaten, de twaalf meest inspirerende ondernemers uit Europa hun innovatieve oplossing voor maatschappelijke uitdagingen tijdens TEDxBinnenhof in de Ridderzaal. Staatssecretaris Martijn van Dam en Eurocommissaris Elżbieta Bieńkowska spreken de ondernemers toe. Het evenement is via een live-verbinding te volgen vanuit het glazen paviljoen in de Hofvijver, op diverse viewing events en online.


Organisatie
De volledige organisatie van de evenementen op en rond de Hofvijver wordt verzorgd door S.V.P. Sfeerbeheer in samenwerking met Kontent Structures (tenten), DeBorrelfabriek (catering), Smile Licht en Geluid Utrecht B.V. & Livetime Productions B.V. (technische productie), Eventproducent, Veejay.nl & United (livestream & videoregistratie), Amgate (bezoekersregistratie), TEDxAcademy en vele vrijwilligers.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.