Starlive%3A+%27Een+online+event+is+meer+dan+een+webinar%27
Nieuws

Starlive: 'Een online event is meer dan een webinar'

Starlive heeft veel ervaring en expertise binnen haar bureau. Daardoor kon het Hilversumse eventbureau snel schakelen toen de wereld door COVID-19 van live naar online bewoog. Bij Starlive weten ze heel goed waar de meerwaarde van een bureau zit als het gaat om online concepten: 'Online events krijgen pas écht impact, wanneer je voor de deelnemers dezelfde beleving creeert als bij fysieke live events.'

Starlive geeft in het online magazine Online Events in hun artikel 'Een online event is meer dan een webinar' antwoord op 4 vragen mbt online events.

 

4 vragen over online events

 

1. WELKE MEERWAARDE BIEDT STARLIVE VOOR ONLINE EVENTS?

Nu veel bedrijven en organisaties zich versneld oriënteren op de organisatie van digitale events, blijkt een verschuiving van je congres of beurs naar online nog niet zo eenvoudig. Veel AV-leveranciers kunnen uitstekend meedenken met de technische kant en die volledig faciliteren, van registratie tot streaming. Maar Online Events krijgen pas écht impact, wanneer je voor de deelnemers dezelfde beleving creëert als bij fysieke live events. En dat is de meerwaarde die Starlive als live communicatie bureau je kan bieden.
 

2. WAT IS EEN ONLINE EVENT EIGENLIJK?

Online Events behelzen wat ons betreft meer dan alleen webcasting of een webinar. Een online event is een virtueel platform, waar deelnemers bijeenkomen om op interactieve wijze te kijken en luisteren naar boodschappen van sprekers en het bedrijf dat het event organiseert. En waar zij in contact kunnen komen met andere bezoekers en sponsoren. Net als bij een live event. Wij creëren, samen met onze opdrachtgevers, creatieve en bijzondere online events, waaraan jouw doelgroep graag wil deelnemen. Sponsoren kunnen zich profileren en in contact komen met de bezoekers, zodat zij maar wat graag betrokken worden bij jouw online event.

On demand
Live Online Events hebben een datum en tijd, waarop de bezoekers inloggen om live presentaties bij te wonen of in contact te komen met sponsoren en te netwerken met andere bezoekers. Op een later tijdstip kunnen de gegeven presentaties, optredens en meetings ‘on demand’ worden bekeken.

3. HOE WERKT STARLIVE?

Starlive ontzorgt. Ook bij de organisatie van je digitale event. Te beginnen met een creatief concept dat aansluit bij je doelstelling en de merkwaarden van je product of bedrijf. Inclusief de branding en communicatie, het regelen van de juiste locatie en techniek, de streaming tot het digitale event platform met ruimtes voor keynotes en breakouts, sponsorstands, netwerken en interactie. En ook hier passen we innovaties toe, zoals bijv. Augmented Reality. Kortom, wij creëren een totaalbeleving voor de bezoeker. Net als bij een live event.

Wij geloven in co-creatie, samen met onze opdrachtgevers. Wij doen altijd nét dat stapje extra en worden daarom ’the extra mile company’ genoemd door onze opdrachtgevers. Kan niet, bestaat niet voor ons. Creativiteit en innovatie zijn onze drijfveren. En behalve professioneel, flexibel en snel, zijn wij ook nog eens leuk om mee te werken… zeggen onze opdrachtgevers.

 

4. WAT IS JOUW VRAAG OVER ONLINE OPLOSSINGEN EN CONCEPTEN?

Dit waren alvast 3 vragen, die we hebben beantwoord. We zijn benieuwd naar jouw vierde vraag. Starlive heeft inmiddels ruime ervaring met online oplossingen en concepten, dus daag ons uit. Stel je vraag, of neem contact met ons op: info@starlive.nl

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.