ss+Rotterdam+blijkt+perfecte+locatie+voor+Neuromarketing+Congres+en+EventBranche+Borrel
Nieuws

ss Rotterdam blijkt perfecte locatie voor Neuromarketing Congres en EventBranche Borrel

EVENEMENTENLOCATIE SCHIP - Het is toch op zijn minst één van de meest opvallende evenementenlocaties van Nederland: het ss Rotterdam. Dat moest dus ook wel een bijzondere EventBranche Borrel worden. In samenspraak met ss Rotterdam besloot EventBranche.nl dan ook om de eerste borrel icm een congres daar neer te zetten. En dat sloeg alleraardigst aan...

Aan de hand van dagvoorzitter Robert Daverschot en 'neuromarketing orakel' Martin de Munnik van Neurensics doken we een hoek in waar nog maar weinig over bekend is, tenminste als het om de koppeling met onze branche gaat: Neuromarketing en Events. 100 branchegenoten, opdrachtgevers en brancheorganisaties luisterden aandachtig naar De Munnik, die met voorbeelden, praktijkconfrontaties, maar ook foto's van hersenactiviteit de zaal een hele middag wist te boeien. EventBranche.nl maakt een kennisdossier van het congres, hierover later meer. Een paar belangrijke opmerkingen: 'Muziek en licht zijn van grote invloed tijdens evenementen.' 'Innovate or Die, denk niet dat het aan de eventbranche voorbij gaat, dus experimenteer en durf te innoveren, want er is inmiddels al zo veel mogelijk.' De Munnik gaf bijvoorbeeld een voorbeeld van een spreker die dankzij augmented reality nog veel meer impact kan hebben:

Networktables en Brancheborrel
Terwijl de gasten van het congres nog volop in de kennis en vraag en antwoord modus zaten, kwamen de overige 150 gasten binnen om te netwerken en/of via Networktables met diverse partijen te sparren en te netwerken in 1 op 1 sessies. Vervolgens dompelde de 250 eventprofessionals gezamenlijk onder in een netwerkevenement op het dek van het ss Rotterdam met leuk klein entertainment, rondleidingen vol verrassingen en perfecte catering.

Clickshots.nl was weer aanwezig om vele tientallen foto's te schieten, hieronder een korte impresse: KLIK HIER OM ALLE FOTO'S te bekijken.


© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.