Sneak preview: vernieuwde eventlocatie The Hague Conference Centre

04-06-2019 - The Hague Conference Centre (voorheen bekend als New Babylon Meeting Center) wordt gerenoveerd, uitgebreid en zal een frisse rebranding ondergaan. Vanwege de uitbreiding in het aantal zalen op de eerste verdieping van New Babylon kunnen er nu ook grootschalige bijeenkomsten en events tot 650 personen plaatsvinden.

Een korte opsomming van de mogelijkheden in The Hague Conference Centre:

 • De ruimtes voor congressen en evenementen worden voorzien van de meest geavanceerde AV- en branding-mogelijkheden. De locatie is sinds haar oprichting in 2012 gekend om haar hoge serviceniveau en gastgerichtheid. Na een korte zomersluiting zal de venue in september haar deuren heropenen.

 

 • Met twintig flexibele zalen, variërend van 20 tot 650 personen, is plaats voor zowel kleinschalige vergaderingen als internationale meerdaagse congressen. Met de mogelijkheid tot een aansluitende borrel in de stijlvolle loungebar of een heerlijk dinerbuffet.  

 

 • De ligging van de locatie is zeer gunstig, pal naast Den Haag CS in het centrum van Den Haag. Daarnaast beschikt het over 1.246 parkeerplaatsen in Q-Park CS New Babylon. Ook is er een hotel met 143 kamers in het gebouw aanwezig. 

 

 • Met de bijzonder gemakkelijke bereikbaarheid, state-of-the-art voorzieningen en persoonlijke betrokkenheid maakt The Hague Conference Centre van iedere bijeenkomst een succes. 

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Jan Verhuur

  JAN Verhuur als verhalenverteller voor jouw event Sinds jaar en dag verzamelen de inkopers bij JAN Verhuur bijzondere...
 2. ss Rotterdam

  Het ss Rotterdam is een plek waar gasten op avontuur gaan, iets beleven. Tijdens een weergaloos feest, inspirerend...
 3. DeFabrique

  21 loodsen, silo’s en hallen bieden ruimte aan 50 tot 3500 bezoekers op meer dan 10.000 m²
 4. Paviljoen de Witte

  De zee. De zilte lucht. Een zomerse bries. Wapperend witte vitrage voor de hoge, openslaande deuren naar het riante...
 5. Amstel Boathouse

  Nieuwe eventlocatie aan de oever van de Amstel

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners