Sneak preview: vernieuwde eventlocatie The Hague Conference Centre

04-06-2019 - The Hague Conference Centre (voorheen bekend als New Babylon Meeting Center) wordt gerenoveerd, uitgebreid en zal een frisse rebranding ondergaan. Vanwege de uitbreiding in het aantal zalen op de eerste verdieping van New Babylon kunnen er nu ook grootschalige bijeenkomsten en events tot 650 personen plaatsvinden.

Een korte opsomming van de mogelijkheden in The Hague Conference Centre:

 • De ruimtes voor congressen en evenementen worden voorzien van de meest geavanceerde AV- en branding-mogelijkheden. De locatie is sinds haar oprichting in 2012 gekend om haar hoge serviceniveau en gastgerichtheid. Na een korte zomersluiting zal de venue in september haar deuren heropenen.

 

 • Met twintig flexibele zalen, variërend van 20 tot 650 personen, is plaats voor zowel kleinschalige vergaderingen als internationale meerdaagse congressen. Met de mogelijkheid tot een aansluitende borrel in de stijlvolle loungebar of een heerlijk dinerbuffet.  

 

 • De ligging van de locatie is zeer gunstig, pal naast Den Haag CS in het centrum van Den Haag. Daarnaast beschikt het over 1.246 parkeerplaatsen in Q-Park CS New Babylon. Ook is er een hotel met 143 kamers in het gebouw aanwezig. 

 

 • Met de bijzonder gemakkelijke bereikbaarheid, state-of-the-art voorzieningen en persoonlijke betrokkenheid maakt The Hague Conference Centre van iedere bijeenkomst een succes. 

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. De Rijtuigenloods

  De Rijtuigenloods biedt met de combinatie van een historisch, industrieel karakter en een trendy interieur een unieke...
 2. AFAS Circustheater

  Het AFAS Circustheater gelegen in Scheveningen is de perfecte locatie voor elk evenement van 5 tot 1820 personen.
 3. Dolfinarium

  Jouw evenement in het Dolfinarium
 4. Heman Verhuurservice

  Héman Horecaverhuur, het grootste assortiment voor elk evenement.
 5. Pathé Business

  Iedereen kent Pathé als de grootste bioscoopketen van Nederland. Maar Pathé is bij organisaties ook steeds bekender...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners