Sneak preview: vernieuwde eventlocatie The Hague Conference Centre

04-06-2019 - The Hague Conference Centre (voorheen bekend als New Babylon Meeting Center) wordt gerenoveerd, uitgebreid en zal een frisse rebranding ondergaan. Vanwege de uitbreiding in het aantal zalen op de eerste verdieping van New Babylon kunnen er nu ook grootschalige bijeenkomsten en events tot 650 personen plaatsvinden.

Een korte opsomming van de mogelijkheden in The Hague Conference Centre:

 • De ruimtes voor congressen en evenementen worden voorzien van de meest geavanceerde AV- en branding-mogelijkheden. De locatie is sinds haar oprichting in 2012 gekend om haar hoge serviceniveau en gastgerichtheid. Na een korte zomersluiting zal de venue in september haar deuren heropenen.

 

 • Met twintig flexibele zalen, variërend van 20 tot 650 personen, is plaats voor zowel kleinschalige vergaderingen als internationale meerdaagse congressen. Met de mogelijkheid tot een aansluitende borrel in de stijlvolle loungebar of een heerlijk dinerbuffet.  

 

 • De ligging van de locatie is zeer gunstig, pal naast Den Haag CS in het centrum van Den Haag. Daarnaast beschikt het over 1.246 parkeerplaatsen in Q-Park CS New Babylon. Ook is er een hotel met 143 kamers in het gebouw aanwezig. 

 

 • Met de bijzonder gemakkelijke bereikbaarheid, state-of-the-art voorzieningen en persoonlijke betrokkenheid maakt The Hague Conference Centre van iedere bijeenkomst een succes. 

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Maessen Tenten

  Met Maessen Tenten is de oplossing nooit ver weg en zijn de mogelijkheden talrijk.
 2. UP Events

  Bij UP Events kom je voor de beleving. Na één bezoek wil je meer. En als je terugkomt krijg je weer iets nieuws!
 3. Jan Verhuur

  JAN Verhuur als verhalenverteller voor jouw event Sinds jaar en dag verzamelen de inkopers bij JAN Verhuur bijzondere...
 4. Coby Verhuur BV

  Coby Verhuur verzorgt de volledige invulling van uw evenement m.b.t. meubilair en tapijt. Inclusief advies, verhuur,...
 5. Evolution Dome Benelux

  AiRAUN INFLATABLES is de toonaangevende leverancier van opblaasbare structuren voor uw Bedrijfs Event,...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners