Shell%2C+Rijksmuseum%2C+Rode+Kruis%2C+Ocean+Cleanup%2C+AHOLD+%C3%A9n+Gouden+Giraffe+genomineerd+voor+Best+Event+Awards+WORLD
Nieuws

Shell, Rijksmuseum, Rode Kruis, Ocean Cleanup, AHOLD én Gouden Giraffe genomineerd voor Best Event Awards WORLD

BEST EVENT AWARDS WORLD - Een recordaantal inschrijvingen van 300 events, zorgde ook voor een recordaantal nominaties: liefst 133 events zijn doorgedrongen tot de finale van de Best Event Awards World (de voormalige European Best Event Awards). Nederland drong met 6 events door tot de finale.

Extra bijzonder: de Gouden Giraffe Event Awards, de prijs van de gehele Nederlandse eventbranche, hoort tot de genomineerden in de categorie Convention. De lijst met genomineerden events staat inmiddels openbaar en heeft ook inzendingen uit onder andere China en Qatar.

'Het is voor mij persoonlijk ook wel echt een ongelooflijke schouderklop voor al mijn collega's...als de branche eens wist hoeveel zweet en tranen er in het doorstarten van de Gouden Giraffe zit...prachtig', aldus Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl.

'Wij zijn echt ongelooflijk trots dat we door zijn gedrongen tot de finaleronde van dé internationale evenementenaward. Dat de Gouden Giraffe Event Awards door is, is een compliment voor het onconventionele concept van Xsaga, die niet voor niets met 4 events door is..., de cocreatie, sfeer en setting in DeFabrique, de samenwerking met Bijman AV, de sponsoring van Party Rent Group en al die tientallen partners, de honderden bezoekers, de jury, de groeiende belangstelling onder corporates....de....ach, het is gewoon een compliment voor de Nederlandse eventbranche! Het is immers de prijs voor en door onze branche, het podium naar onze (potentiele) opdrachtevers', aldus Sjoerd Weikamp.

Hieronder de Nederlandse nominaties:

 

>> bekijk de complete shortlist
​>> koop een delegate pass voor hét BEA World Festival, een evenement met een gouden netwerkmogelijkheid
© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.