Rotterdam Ahoy opent Studio Ahoy: van live en hybride tot online en virtueel

30-10-2020 - Rotterdam Ahoy en webinar-aanbieder Online Seminar openen vanaf 5 november Studio Ahoy. De studio geeft organisaties de mogelijkheid om live, virtuele en hybride events te organiseren. 'De samenwerking tussen Online Seminar en Rotterdam Ahoy is een next step op het gebied van innovatie binnen de evenementensector', aldus de Rotterdamse evenementenlocatie.

Er zijn volledig digitale uitzendingen vanuit Studio Ahoy mogelijk waarbij het publiek vanuit huis participeert. Daarnaast bestaat de hybride variant, met publiek in de zaal én op afstand. Tot slot kan er een live uitzending gefaciliteerd worden waarbij het voltallige publiek in Ahoy zit (uiteraard volgens de op dat moment geldende maatregelen). Marthijn Pieters, CEO van Online Seminar: “De impact van het coronavirus is enorm. Door de huidige beperkingen zoeken organisaties naar een alternatief om hun doelgroep te bereiken. Met deze studio combineren we het beste van de off- en online wereld.” 

Pieters licht toe: “De online uitzendingen geven veel interactie, dankzij functionaliteiten zoals een chat, pollvragen en enquêtes. Dit faciliteert een breed scala aan formats, van talkshows en e-learnings tot productpresentaties. Daarnaast bieden de virtuele uitzendingen data op gebruikersniveau, zodat organisaties beter inzicht krijgen in hun doelgroep.”

Jolanda Jansen, CEO Rotterdam Ahoy: “Wij kijken uit naar de samenwerking met Online Seminar. Met Studio Ahoy bedienen wij onze klanten, zowel live als online en in een combinatie hiervan. Zeker met de opening van ons Rotterdam Ahoy Convention Centre komende maand, komt het partnership met Online Seminar op het juiste moment. De flexibiliteit voor alle nationale en internationale congressen die hier gaan plaatsvinden, is zeker in deze tijd zeer welkom.”


Veiligheid voorop
De studio is volledig aangepast aan de laatste richtlijnen van het RIVM en de overheid. Dit betekent onder andere online registratie voor live bezoekers, duidelijke routing, diverse hygiënische voorzieningen en vaste zitplaatsen. 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. BloemBloem

  Zorgen voor de juiste ambiance. Met de mooiste bloemen en planten, het juiste meubilair en sfeervolle decoraties.
 2. Flint Theater Evenementen en Congressen

  Flint is de ideale locatie voor een succesvol evenement in theatrale stijl. Groot of klein, met meerdere zalen of...
 3. Maessen Tenten

  Met Maessen Tenten is de oplossing nooit ver weg en zijn de mogelijkheden talrijk.
 4. InPrintMatter BV

  inPrintMatter is het ideale partner & productiebedrijf voor XL prints en productie van 2D + 3D Blow Ups &...
 5. Coby Verhuur BV

  Coby Verhuur verzorgt de volledige invulling van uw evenement m.b.t. meubilair en tapijt. Inclusief advies, verhuur,...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners